Er du pedagog og ønsker deg bort fra byens jag?

Da kan Meløy på vakre Helgelandskysten være stedet for deg!

Meløy er nemlig perfekt for deg som ønsker å ha en spennende jobb og bygge karriere på et sted der du bor nært både jobb og natur. Er du i tillegg glad i en aktiv fritid hvor du kan bestige høye fjell, padle i kajakk over stille vann, eller vandre i vakker natur med familien? Eller kanskje du ønsker mer ekstreme turer som brevandring, klatring og skikjøring fra de høyeste topper? Da er virkelig Meløy stedet for deg!

Vi har også en rekke lag og foreninger som kan tilby et variert fritidstilbud for hele familien. Du finner mer informasjon om det lenger ned på siden.

Nå har vi ledig en rekke spennende stillinger for deg som er pedagog.
Søknadsfristen er 22. februar 2023.

Vil du vite mer om oss?

Meløy kommune ligger helt nord på vakre Helgelandskysten. Her bor vi, 6300 meløyfjerdinger, nært havet og landets vakreste skjærgård. Vi bor ved Norges nest største isbre, Svartisen, og har kort vei til to nasjonalparker. Meløynaturen byr nemlig på flotte turmuligheter året gjennom, og flere av fjellene våre er ideelle for toppturfolket. 

Vil du se mer fra Meløy i levende bilder? Klikk her, og vi lover du blir imponert!

Det er ikke bare naturen som gjør oss meløyfjerdinger så stolte. Vi har også flere bygder som har unike kvaliteter. Noen av oss bor på øyer, mens de fleste av oss bor på fastlandet. Her kan du finner ut mer av hva de ulike bygdene har å friste med.

I Meløy har helsefremmende skole vært et satsingsområde de siste årene, og alle skolene har fått kvalitetsstemplet helsefremmende skole. I Meløy mener vi at god helse er viktig for barns utvikling og evne til mestring og læring, og vi arbeider derfor systematisk i skolene for å fremme elevenes helse og godt psykososialt miljø. I tillegg er hovedsatsningen i Meløyskolen foreldresamarbeid. 

Meløy har seks kommunale skoler og to oppvekstsenter som ligger spredt i de ulike bygdene. Du finner mer informasjon om skolene våre her.

Meløy har i alt fem barnehager, og de fleste bygdene har sin egen lokale barnehage. Helsefremmende arbeid er forankret også i barnehagene, og man har fokus på fysisk aktivitet og godt psykososialt miljø. I tillegg satser vi på et godt foreldresamarbeid i alle Meløybarnehagene. Les mer om Meløybarnehagene her.

Dette gjør vi på fritiden

Meløy er et godt og trygt sted å vokse opp, og ønsker familien å leve et aktivt liv er det ikke noe problem. Her er noe av det vi gjør på fritiden.

Meløy fritidsbad er et moderne badeanlegg lokalisert i Glomfjord. Her kan hele familien kose seg med treningsaktiviteter og vannlek. Anlegget består av et hovedbasseng og et varme og terapibasseng som passer ypperlig for de minste. I tillegg er det en vannsklie, stupetårn og badstuer. 

Glomfjord Alpinsenter har 4 traseer, inkludert en barnebakke for de aller minste. I tillegg er det ypperlig å drive frikjøring under stolheisen. I bakken finner du også ei veldig hyggelig skistue hvor man kan få seg noe å spise og drikke mellom turene.

I Meløy finner du et meget aktivt ridemiljø, og her er flere muligheter for deg som ønsker å drive med hest. På Reipå finner du blant annet et flott rideanlegg som er arena for Meløy hestesportlag. Klubben har høy aktivitet i form av kurs og stevner. 

I tilknytning til Ørneshallen finner du to nye squashbaner. Ønsker du å spille kan du booke drop-in timer eller kjøpe abonnement. Husk å ta med hallsko med lyse såler. 

Liker du å lese eller spille spill er Meløy bibliotek stedet for deg. Her finner du også Meløy utstyrssentral hvor du kan låne det aller meste av turutstyr og utstyr til ulike aktiviteter inkludert kajakk, skøyter, ski med mer. På biblioteket er det også ulike aktiviteter for både små og store. 

Det finnes flere ungdomsklubber rundt omkring i Meløy med ulike typer aktiviteter. Tilbudet er i hovedsak rettet mot aldersgruppen 8. trinn til 18. år. Her finner du en oversikt over tilbudet. 

På Meløy kulturskole kan du få opplæring på bandinstrument, sang, klassisk slagverk, tegning, form og farge, og dans. Undervisningen følger skoleåret. Hovedopptaket skjer i juni, men skolen tar inn elever gjennom året. 

Glomfjord kino finner du i Meløy kulturhus. Kinoen drives på dugnad og har visningsdag hver søndag, men også enkelte premierer og større filmen på fredager og torsdager. Kinoen har kiosksalg. Visningsprogrammet til Glomfjord kino finner du her.

Her blir du tatt godt imot

Du og din familie har kanskje tanker om å flytte til Meløy. Det kan være både utfordrende og spennende å flytte til et nytt sted. Det er vi klar over. 

Som ny i Meløy vil dere kanskje ha mange spørsmål. Meløy tilflytterkontor bidrar gjerne slik at dere finner dere raskt til rette. Vi kan gi råd og veiledning i forhold til jobbsøking, etablering av nettverk, skoler og barnehager, og alt dere måtte lure på når dere kommer til et nytt sted.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post, eller stikk innom tilflytterkontoret som er en del av Meløy Frivilligsentral. Lokalene våre finner du på Ørnes. Vi vil hjelpe dere med å få en god start på deres nye liv i Meløy. Gitte Farestveit Jonassen, leder for Meløy tilflytterkontor, venter på å få høre fra dere.

Kontaktinformasjon:

  • mobil 409 00 575
  • post@meloyfrivilligsentral.no

Jobb til to?

Meløy har et stort behov for arbeidskraft de kommende årene, både innenfor offentlig og privat sektor. Meløy kommune er en stor arbeidsgiver med om lag 800 årsverk. Her er det særlig mange arbeidsplasser innen helse- og omsorg, og innen utdanning, men også jobber som krever teknisk eller økonomisk fagbakgrunn.

Offentlige virksomheter som politiet, NAV, ambulansetjenesten og Meløy videregående skole har også spennende arbeidsplasser å by på.

Meløy er en industrikommune, og dette gjenspeiles naturlig nok i at en betydelig andel jobber innen industri. Innenfor portene til Glomfjord Industripark har om lag 450 arbeidstakere sitt daglige virke, med Yara Glomfjord Norge som den største aktøren. Her er det mange spennende jobber innen høyteknologisk prosessindustri med en grønn profil.

Meløy er også en betydelig fiskeri og havbrukskommune med en rekke jobber i tilknytning til disse næringene. Det er i tillegg mange jobber innen bygg- og anlegg, varehandel og tjenesteyting, og en stadig voksende reiselivsnæring.

Vil du ha hjelp og tips til jobbsøking kan du kontakte Meløy tilflytterkontor på telefon 409 00 575 eller e-post til post@meloyfrivilligsentral.no

Du kan også kontakte Meløy næringsforum på post@meloynf.no, eller selv gå på jobbjakt på NAV sin oversikt over ledige stillinger.

Velkommen som søker!

Vi ser frem til å se søknaden din. Velkommen til Meløy!

Rekrutteringskampanje pedagoger – Meløy kommune