Scandia Steel

Scandia Steel har siden oppstarten i 1993 vært en leverandør av stål til det nordiske markedet. Selskapet har kontorer i Stockholm og Tammersfors. I dag er kjernevirksomheten produksjon av stålrør/påler, produsert på egen fabrikk i Litauen. Produksjonen er sertifisert i henhold til EN 1090, ISO 9001, ISO 14001 and ISO 18001. Scandia Steel er et lønnsomt selskap, som kontinuerlig tar nyt markedsandeler og fortsetter å vokse for hvert år. Totalt i Scandia Steel er det 97 ansatte, og forventet omsetning i 2022 er ca 63 000 000 euro.

Våre produkter er brukt av anerkjente entreprenører som NCC, Veidekke og PEAB.

For mer informasjon om selskapet se www.scandiasteel.com

Salgsansvarlig Norge

 

Er du en selvstendig og erfaren selger som trives med å styre din egen tid? Vi søker deg som vil være med å styrke Scandia Steel sitt varemerke på det norske markedet. Vi ser stort potensiale for videre vekst, og du vil få overordnet ansvar for salg mot eksisterende og nye kunder innen bygg- og anleggsvirksomheter i Norge.

Arbeidsoppgaver:

  • Identifisere nye muligheter, kvalifisere kundecaser, tilbudsskriving, oppfølging, forhandlinger og lukke avtaler

  • Følge opp eksisterende og nye kunder for å sikre høy grad av kundetilfredshet 

  • Jobbe selvstendig i Norge, men i nært samarbeid med selgere i Sverige og Finland, samt salgsstøttefunksjoner, logistikk og support

Vi tror du har teknisk fagskole eller mesterbrev/fagbrev innen relevant fagområde, erfaring med teknisk salg, samt innsikt i mekanismer som foregår på en byggeplass.
Personlige egenskaper som er avgjørende for å lykkes i denne stillingen er sterk egen drivkraft, selvstendighet, struktur og fleksibilitet. Du er proaktiv og har vilje til å skape utvikling og vekst. Du er nysgjerrig, relasjonsbyggende og har en tillitvekkende tilnærming.

Vi tilbyr:
Stillingen som salgsansvarlig Norge i Scandia Steel er en fantastisk mulighet til å jobbe i et solid og velrennomert selskap, og være en del av en salgsorganisasjon som er ledende innen sitt felt. Du vil ha mulighet til å utvikle dine tekniske ferdigheter og salgskompetanse ytterligere, og du vil være en del av et vellykket salgsteam som preges av godt samarbeid på tvers av landegrenser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Stillingen innebærer stor grad av selvstendighet og fleksibilitet. Reising må påregnes.

Vi vil gjerne høre fra deg dersom dette matcher deg og din bakgrunn. For eventuelle spørsmål, kontakt Compass Human Resources Martine B. Haugen på tlf. 413 39 270 eller Bjørn Erik Graff på tlf. 970 55 587. Søknad med CV sendes snarest via søkeknappen. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonene. 

Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist
Snarest

Stilling
Salgsansvarlig Norge

Arbeidsgiver
Scandia Steel Sweden AB
c/o IOFFICE Vasagatan 10, plan 5
111-20 Stockholm

Arbeidsplass
Norge
Contact

Martine Børsum Haugen
Konsulent
mbh@compass.no
+47 22 00 77 00
+47 413 39 270

Bjørn Erik Graff
Managing Partner
beg@compass.no
+47 970 55 587

Salgsansvarlig Norge for Scandia Steel – Compass HRG