Innkjøpsansvarlig elektro

Nå søker vi innkjøpsansvarlig innen elektro på nasjonalt nivå!

Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro, rør, ventilasjon og sikkerhet. Som en del selskapets vekststrategi søker vi nå en dyktig innkjøpsansvarlig til å styrke innkjøpsavdelingen på elektro.

Om stillingen:
I jobben vil du identifiser leverandører og forhandle frem kontrakter samt utvikle og opprettholde sterke relasjoner. Det blir viktig å overvåke markedstrender og priser for å sikre at Bravida fortsetter å ha konkurransedyktige avtaler. I tillegg vil du som innkjøpsansvarlig koordinere innkjøpsaktiviteter på tvers av avdelinger og sikre at innkjøpsprosessene overholdes i henhold til budsjetter og bedriftens retningslinjer. Kartlegge og identifisere nye samarbeidspartnere samt reforhandle og med leverandører på eksisterende avtaler. Du vil koordinere og støtte arbeidet mellom nordiske innkjøpssjefer og være en bidragsyter når det gjelder rapportering innen bærekraft. I stillingen vil du også samarbeide med internt produktråd innen elektro. 

Stillingen vil primært være lokalisert ved Bravida sitt hovedkontor i Lørenveien 73, men du vil ha tett samarbeid med avdelingene som selskapet har i Norge og innkjøpskollegaer i konsernet.
Du som søker denne stillingen må derfor være komfortabel med en god del reisevirksomhet og ikke minst trives i møtet med kollegaer. Stillingen vil rapportere til avdeling for Produksjonsprosesser v/ Lars Arne Mjørlund.

Din bakgrunn: 
Du har teknisk eller merkantil bakgrunn innen elektro, fra teknisk fagskole, universitet eller høyskole og har også erfaring fra innkjøp innenfor elektrobransjen. God kjennskap/evne til å forstå entreprenør-, bygg- og eiendomsbransjen er en fordel. Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk og du er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy. 

Arbeidsgiver
BRAVIDA NORGE AS
Lørenveien 73
0596 OSLO

Søknadsfrist: Snarest

Fredrik Hjortdal
Recruitment Manager
fh@greatpeople.no
+47 930 36 876

Espen Steinsrud
Managing Partner
es@greatpeople.no
+47 924 15 227

Om arbeidsgiveren:
Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg.
Bravida Norge AS jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. 
I Norge har Bravida 73 avdelinger på 34 steder og rundt 3600 ansatte. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. Og spesialområdene: Brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift
På disse teknikkområdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Dersom disse stillingene ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER
Innkjøpsansvarlig elektro Bravida – Greatpeople