Vil du bli assisterende prosjekteier og jobbe med ett av de mest spennende eiendomsprosjektet på Østlandet?

Assisterende prosjekteier

Vi søker en assisterende prosjekteier som i tett samarbeid med de andre i organisasjonen støtter i alle faser av utviklingen av Drammen Helsepark. Du vil få jobbe bredt og allsidig blant annet utvikle nye forretningsmuligheter og konsept, optimalisere løsninger og arealbruk, bistå i utleieprosesser og utvikle langsiktige kundeforhold.

Vi ser etter deg med høyere utdannelse og minimum 3 års erfaring fra eiendomsbransjen hvor du har jobbet både strategisk og operativt med markedsarbeid, konsept og forretningsutvikling knyttet til eiendomsutvikling.  

Som person er du sosial, målbevisst og trives med å ha ansvar og høyt tempo, med drive og evne til å jobbe selvstendig og i team. Du liker å lære og gjør det som skal til for å lykkes med å oppnå egne og selskapets målsetninger. Du er analytisk og strukturert, har god forretningsforståelse og et kommersielt tankesett.

Vi tilbyr deg en mulighet til å lære og utvikle deg i tett samspill med en erfaren organisasjon som er i ferd med å skape samfunnsnyttige eiendommer. Kombinasjonen av byutvikling, næringsutvikling og betydning for samfunnet, gjør dette til et unikt prosjekt med en sterk posisjon i markedet. Vi har et meget godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og solid eier. Du vil få stort rom for utviklingsmuligheter og muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag, realisere gode initiativer og være en del av et lettbent og tverrfaglig team.  

Arbeidsgiver:
DRAMMEN HELSEPARK AS
Ilebergveien 3
3011 DRAMMEN

Søknadsfrist: 12. juni 2024

Tiltredelse: Snarest

GreatPeople bistår Drammen Helsepark i rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med; 
Recruitment Director, Espen Steinsrud; es@greatpeople.no / +47 924 15 227 eller
Research Manager, Anne-Sophie Tvegård; ast@greatpeople.no / +47 988 76 850 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Espen Steinsrud
Managing Partner
es@greatpeople.no
+47 924 15 227

Anne-Sophie Tvegård
Senior Researcher
ast@greatpeople.com
+47 988 76 850

Om Drammen Helsepark
Drammen Helsepark er et innovativt prosjekt strategisk plassert rett ved nytt sykehus i Drammen og Brakerøya stasjon, og blir inngangsporten til den nye Fjordbyen Drammen og Lier. Det gamle industriområdet på Brakerøya transformeres til en ny helsebydel. Helsebydelen vil besøkes av nesten 10.000 personer hver dag, og hele 6.000 mennesker vil ha arbeidsplassen sin i den nye bydelen når sykehuset og Drammen Helsepark er ferdig utviklet.

Eiendomsprosjektet er på nesten 100.000 kvadratmeter fordelt på sju bygg, i tillegg til et parkeringsanlegg under bakken. Drammen Helsepark skal bli et kraftsenter for helse, innovasjon og utvikling i nasjonal sammenheng.

Drammen Helsepark AS er heleid av Bane Nor Eiendom, sikrer helhetlig og bærekraftig utvikling i området rundt knutepunktet Brakerøya.

Dersom disse stillingene ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Drammen Helsepark – Assisterende prosjekteier – GreatPeople