Black friday, farsdag, advent og jul

Våre datadrevne analyser viser oss at kampen om oppmerksomheten øker i perioden vi er inne i. Det betyr at prisene for annonsering øker.

For at du skal kunne få like mange visninger av ditt budskap som du hadde i september, må du være villig til å øke annonsebudsjettet ditt noe.

Analysene våre viser at kostnaden øker med opp mot 40 % i perioder med høy konkurranse. Videre ser vi at for stillingsannonsering vil 15 – 20 % økning av annonsebudsjettet kunne gi deg omtrent tilsvarende effekt som det du har hatt tidligere.

Vår teknologi gir deg svar på hvor mye du skal bruke for å få ønsket effekt av din rekrutteringskampanje. 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du ønsker datadrevne råd for akkurat din stilling.

Norges råeste mediekjøpsplattform for rekruttering

Frantz er Norges råeste mediekjøpsplattform for deg som skal rekruttere. Vi har utviklet en HR-teknologi som sikrer at du når ut til relevante kandidater for stillingen din i større grad enn ved bruk av tradisjonell utlysning.

En mediekjøpsplattform er en tjeneste hvor du kan kjøpe annonser i flere ulike medier og kanaler på ett sted. Dette gjør profilering av stillinger enklere for deg som skal rekruttere. Vi setter opp forslag til medieplan for deg basert på stilling og bransje. Alt du trenger er å ha en stillingstekst, så hjelper vi deg med resten. 

Les mer….

Er du klar for å gjøre rekrutteringen din datadrevet?

Fyll ut skjemaet under så avtaler vi tidspunkt for en gjennomgang. 

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss:

RAGNHILD GEIRSDATTER NORDVIK
chief operating officer

E: ragnhild@frantz.no
T: +47 976 63 032

Black friday, farsdag, advent og jul