Vil du være med på å forme framtidens grønne landskap? 

Standard Norge søker ny prosjektleder

Er du utdannet innenfor landskap (arkitektur/ingeniør), grøntmiljø og hagebruksvitenskap, biologi eller tilsvarende, og ønsker å ha en påvirkning på fremtiden? Vi ønsker å høre fra deg! 

Standard Norge søker nå en dyktig prosjektleder innenfor området landskapsanlegg og bærekraft. Som prosjektleder i Standard Norge får du ansvar for å drive framover standardiseringsprosjekter  som har stor verdi for samfunnsutviklingen. Du er i dialog med de dyktigste fagfolkene fra næringslivet, offentlig sektor og akademia. Deres innspill er viktige når standarder revideres og forslag til nye utarbeides. Din oppgave blir å sikre at alle interessenter blir ivaretatt på en god måte før standardene publiseres og tas i bruk.

Norge har allerede en unik portefølje innenfor bærekraft, parker og grøntanlegg, men spesielt etter implementeringen av FNs naturavtale i 2022, ser Standard Norge hvor store utviklingsmuligheter dette fagområdet har. Derfor har vi behov for en engasjert person som kan være en pådriver innenfor faget.

Vi ser etter en person med høyere utdanning på masternivå, men har du utdanning på bachelornivå og relevant erfaring, kan du også være aktuell. Du er utdannet innenfor landskapsarkitektur, grøntmiljø og hagebruksvitenskap, biologi, landskapsingeniør eller lignende. Andre utdanningsretninger som for eksempel arealplanlegging, kjemi eller marinbiologi vil også kunne være relevante, om erfaringen din er rettet innenfor det bygde urbane miljøet.

Din erfaringsbakgrunn kan f.eks. være planlegging, bygging, forvaltning eller skjøtsel innen parker og grøntanlegg. Spisskompetanse innenfor blågrønne løsninger, trær eller planter er også gunstig. Erfaring med og kjennskap til NS 3420, beskrivelsestekster for anbud er en fordel. Vi ønsker også at du har kompetanse innenfor prosjektledelse, enten som prosjektleder eller som prosjektdeltager. 

For å trives hos oss bør du ha en solid teoretisk forståelse og tilnærming til faget, og du bør ønske å anvende din kunnskap til å bidra til standardutvikling. Du har en proaktiv holdning til dine arbeidsoppgaver, en strukturert arbeidsmetodikk og et ønske om være med å utvikle fagmiljøet. 

Vi ser for oss at du har en viss kommersiell sans, en strukturert arbeidsmetodikk, og et ønske om å være en synlig stemme innenfor fagmiljøet.

 Vi kan tilby:

 • En spennende mulighet til å være en aktiv deltaker i bransjens transformasjon mot bærekraft og det grønne skiftet
 • En unik kontaktflate til organisasjonene i bransjen
 • Muligheten for å påvirke samfunnsutviklingen gjennom utviklingen av standarder
 • Et kompetent og tverrfaglig fagmiljø som stadig utvikles
 • God balanse mellom arbeid og fritid
 • Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø

GreatPeople bistår Standard Norge i denne rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Kjetil Martinsen (km@greatpeople.no, +47 416 14 457) eller Synne Veiåker Heimstad (sh@greatpeople.no, +47 977 64 076).

Søknader behandles fortløpende.

Arbeidsgiver:
Standard Norge
Lilleakerveien 2A
0283 OSLO

Kjetil Martinsen
Recruting Partner
km@greatpeople.com
+47 416 14 457

Synne Heimstad
Associate
sh@greatpeople.no
+47 977 64 076

I Standard Norge kan du sette spor etter deg:

 • Jobber du med standarder, setter du varige spor, spor andre kan følge og ha nytte av.
 • Utviklingen og bruken av standarder bidrar til å spare tid, penger og gir trygghet og forutsigbarhet i en verden som stadig er i endring. 
 • Standarder bidrar til bedret økonomi i både samfunns- og næringsliv.
 • Hos oss vil din erfaring og kompetanse hjelpe andre med å lykkes. 

Når du jobber med standardisering, kommer du i kontakt med ulike ekspert- og fagmiljøer. Du opplever hvordan forskningsresultater kommer til praktisk nytte gjennom nye løsninger og du blir oppdatert om teknologiske nyvinninger.

Konsernet Standard Norge, bestående av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT- selskapet Standards Digital AS, utvikler, vedlikeholder og selger standarder i Norge. I vårt utviklingsarbeid samarbeider vi tett med de internasjonale standardiseringsorganisasjonene, næringsliv og offentlig sektor. Standarder finnes for alt fra bankkort og dører til datasikkerhet og ledelse. 

Vi er i dag ca. 140 medarbeidere og holder til i trivelige lokaler på Lilleaker/Lysaker med kort avstand til kollektiv transport.

Dersom stillingen ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Prosjektleder landskapsanlegg og bærekraft Standard Norge – Great People