Er du klar til å lede DNBs bærekraftsdivisjon? Som divisjonsdirektør for bærekraft vil du rapportere til finansdirektør og har en viktig strategisk rolle i DNB-konsernet.

Bærekraftsdirektør

Bærekraftsdirektør

Er du klar til å lede DNBs bærekraftsdivisjon? Som divisjonsdirektør for bærekraft vil du rapportere til finansdirektør og har en viktig strategisk rolle i DNB-konsernet. Du vil være ansvarlig for å følge opp konsernets bærekraftsmål, klimatransisjonsplan og regelverksoppfølging på området. Samarbeidet ditt vil strekke seg over både forretnings- og støtteområder i konsernet. Stillingen krever dyp samfunnsforståelse og bakgrunn fra arbeid med bærekraft i privat sektor eller på myndighetssiden. Det er viktig at du har evne til å få organisasjonen og teamet med på den strategiske retningen, at du er strukturert og målrettet i arbeidet og at du har lyst til å være med å utgjøre en forskjell sammen med teamene som sitter med ansvaret for bærekraft i kundeområdene i banken.

Dine ansvarsområder: 

  • Strategisk og operativ ledelse for bærekraftsarbeidet i konsernet.  
  • Videreutvikle og følge opp DNBs transisjonsplan og bærekraftsmål.
  • Implementere relevant regelverk knyttet til bærekraft.
  • Forbedre prosessen for dobbel vesentlighetsanalyse
  • Styrke DNBs nasjonale og globale bærekraftspartnerskap.
  • Lede og utvikle et dedikert fagteam.
  • Delta aktivt i finansdirektørens ledergruppe. 

Om deg: 
Du har en relevant høyere utdanning. Du bringer med deg solid kunnskap om finansbransjen og har erfaring fra bærekraftsarbeid. Som leder har du vist at du kan inspirere og skape resultater. Du ser helheten i komplekse situasjoner og finner bærekraftige løsninger som varer. Dine kommunikasjonsevner er sterke, og du er kjent for din evne til å samarbeide på tvers av fagområder. Du er proaktiv i din ledelse og har en naturlig evne til å utvikle talenter rundt deg. Du oppfyller også egnethetskravene i henhold til gjeldende lovverk.

Er du den vi ser etter? Vi ser frem til å høre fra deg innen 16.juni

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker. 

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 16.06.2024

DNB Bank ASA Norway Branch

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

DNB Direktør Bærekraft – Whydentify