Motiveres du av å se andre mennesker lykkes?
Bli leder for Forretningsstøtte hos SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS!

Leder Forretningsstøtte

Bidra til strategisk utvikling og led driftsstøtten i et voksende team. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe.

Stillingen inngår i selskapets ledergruppe, og rapporterer til administrerende direktør. Regnskapshuset er representert på flere lokasjoner i Nord-Norge, og dette betyr at det er flere muligheter for hvor du kan ha arbeidssted.

Vi tror du vil trives dersom du kjenner deg igjen i følgende

Du motiveres av å se andre mennesker lykkes. Vi søker etter deg som er strukturert og har en sterk gjennomføringsevne. Du er trygg som leder, og skaper resultater gjennom samarbeid og kommunikasjon. Det strategiske må kombineres med evnen og viljen til å forstå, samt bidra til videreutvikling av den daglige driften på alle nivåer i selskapet. Du trives når det er mye å gjøre, samtidig som du har overblikk og prioriteringsevne.

Vi tilbyr

Du vil i stor grad kunne forme egen arbeidshverdag med spennende og varierte oppgaver. Gjennom god ledelse av rådgivning til landsdelens bedrifter, vil du påvirke utviklingen av lokalsamfunn og bidra til å skape en enda mer attraktiv landsdel. Du vil få et stort lag av gode kolleger og får mange gode sparringspartnere i konsernet.

Som en del av SpareBank 1 Nord-Norge har vi gode pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser. Vi har en egen funksjonærforening som bidrar til ulike sosiale arrangement, og et aktivt bedriftsidrettslag.

Hvem er vi?

SpareBank1 Regnskapshuset Nord-Norge AS er landsdelens største aktør i regnskapsbransjen, og som del av SpareBank 1 alliansen en av de tre største i Norge. Vi er organisert i fire forretningsenheter; Teknologi & innovasjon, Forretningsstøtte, Consulting og Regnskap & lønn. Vi ser nå etter en engasjert og kvalitetsorientert leder til forretningsenheten Forretningsstøtte.

Som vår leder for fagområdene kvalitet og driftsstøtte forventer vi at du er en aktiv bidragsyter i selskapets forretningsmessige og strategiske utvikling. Du vil lede selskapets operative og administrative funksjoner som støtter driftsenhetene, og som er avgjørende for organisasjonens evne til å skape gode resultater. Enheten har per i dag 5 medarbeidere, men er i vekst.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder

 • Drift- og økonomioppfølging av våre 17 lokasjoner
 • Overordnet ansvar for selskapets kvalitetssystem, avvikshåndtering og støtte til forbedringsarbeid i selskapet
 • Effektivisering og standardisering av arbeidsprosesser og rutiner ​
 • Koordinering ressursstyring på tvers av avdelingene​
 • Overordnet ansvar for kompetanseutvikling og opplæring
 • Personalledelse 
 • Markedsaktiviteter og arrangementer i samarbeid med markedsavdeling og kommunikasjonsavdeling i konsern

Kvalifikasjoner

 • Minimum bachelorgrad innen økonomi og/eller ledelse. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanningskrav
 • Relevant erfaring fra liknende stilling, og gjerne fra ledende stillinger
 • Solid kunnskap om og erfaring fra regnskapsbransjen og liknende virksomhet
 • Solid erfaring med systematisk kvalitets- og forbedringsarbeid
 • Innkjøps, implementering og -brukerkompetanse av bransjerelevante teknologiske løsninger

Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med administrerende direktør Johan-Thomas Hegdahl på tlf. 992 51 458.

Søknadsfrist:
30.06.2024
 
Arbeidssted:

Storgata 65
9008 Tromsø
(Regnskapshuset er representert på flere lokasjoner i Nord-Norge, og dette betyr at det er flere muligheter for hvor du kan ha arbeidssted.)

Kontaktperson:

Johan- Thomas Hegdahl
Adm.dir Regnskapshuset AS

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge. SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge eies med 85 % av SpareBank 1 Nord-Norge og 15 % av SpareBank 1 HelgelandSelskapet har 310 ansatte og kontorer på 17 steder i Nord-Norge. Regnskapshuset leverer regnskapstjenester og rådgiving innenfor teknologi, bærekraft og spesialrådgivning til næringslivet i Nord-Norge.

Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Hos oss blir du en del av en organisasjon i vekst preget av et høyt kompetansenivå og utvikling. Vi verdsetter selvstendighet i arbeidet og tilrettelegger for faglig utvikling. 

Leder Forretningsstøtte – SpareBank1 Regnskapshuset Nord-Norge AS