Har du erfaring fra ledelse av ledere?
Vi søker:

Resultatorientert leder

til våre 15 avdelingsledere og deres 270 medarbeidere.

Stillingen vil være en del av ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør. Du vil få ansvaret for å lede 15 dyktige avdelingsledere og 270 medarbeidere. Vi er representert på flere lokasjoner i Nord-Norge, og dette betyr at det er flere muligheter for hvor du kan ha arbeidssted.

Vi tror du vil trives dersom du kjenner deg igjen i følgende

Du motiveres av utvikling og å lede andre. Vi ser etter deg som har gode kommunikasjons- og relasjonsferdigheter, og som legger til rette for trygghet og vekst for dine medarbeidere. Du vil ha ansvar for en stor ledergruppe, og må kunne være både strategisk og operasjonell. Vi ønsker oss en resultatorientert leder som vil at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er kundens førstevalg. Du bør trives når det er mye å gjøre, samtidig som du har overblikk, struktur og prioriteringsevne.

Vi tilbyr

Som leder for Regnskap og lønn vil du i stor grad kunne forme egen arbeidshverdag med spennende og varierte oppgaver. Gjennom god ledelse av rådgivning til landsdelens bedrifter, vil du påvirke utviklingen av lokalsamfunn og bidra til å skape en enda mer attraktiv landsdel. Du vil få et stort lag av gode kolleger og får mange gode sparringspartnere i konsernet.

Arbeidsområde

  • Coaching og lederstøtte til enhetens 15 ledere som bidrar til måloppnåelse, motivasjon og trivsel
  • Oppfølging av enhetens aktiviteter, sikre effektiv ressursbruk og prioritering av oppgaver for å nå våre målsetninger og sikre kundetilfredshet
  • Bidra strategisk i ledergruppen til Regnskapshuset og bidra aktivt til å videreutvikle en fremtidsrettet organisasjon

Kvalifikasjoner

  • Minimum bachelorgrad innen økonomi og/eller ledelse. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanningskrav
  • Erfaring fra ledende stillinger, og gjerne erfaring fra ledelse av ledere
  • Videreutdanning og/eller erfaring innen lederutvikling og endringsprosesser
  • Solid kunnskap om og erfaring fra regnskapsbransjen

Som en del av SpareBank 1 Nord-Norge har vi gode pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser. Vi har en egen funksjonærforening som bidrar til ulike sosiale arrangement, og et aktivt bedriftsidrettslag.

Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med administrerende direktør Johan-Thomas Hegdahl på tlf. 992 51 458.

SpareBank 1 Regnskapshuset AS er landsdelens største aktør i regnskapsbransjen, og som del av SpareBank 1 alliansen en av de tre største i Norge. Vi er organisert i fire forretningsenheter; Teknologi & innovasjon, Forretningsstøtte, Consulting og Regnskap & lønn. Vi ser nå etter en erfaren og engasjert leder til forretningsenheten Regnskap & lønn.

Regnskap & lønn består av 15 dyktige ledere og 270 medarbeidere. Vi ser etter en leder med god bransjekunnskap, som sammen med lederne for avdelingene skal sikre gode kundeleveranser av høy kvalitet.

Søknadsfrist:
29.05.2024
 
Arbeidssted:

Storgata 65
9008 Tromsø

Kontaktperson:

Johan- Thomas Hegdahl
Adm.dir Regnskapshuset AS

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge. SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge eies med 85 % av SpareBank 1 Nord-Norge og 15 % av SpareBank 1 HelgelandSelskapet har 310 ansatte og kontorer på 17 steder i Nord-Norge. Regnskapshuset leverer regnskapstjenester og rådgiving innenfor teknologi, bærekraft og spesialrådgivning til næringslivet i Nord-Norge.

Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Hos oss blir du en del av en organisasjon i vekst preget av et høyt kompetansenivå og utvikling. Vi verdsetter selvstendighet i arbeidet og tilrettelegger for faglig utvikling. 

Leder forretningsenhet Regnskap og lønn – SNN Regnskapshuset