Ønsker du å jobbe tett på næringslivet på Vestlandet?

Senior kundeansvarlig bedriftsmarked Bergen

Senior kundeansvarlig bedriftsmarked Bergen

Ønsker du å jobbe tett på næringslivet på Vestlandet? Er du glad i å ta initiativ og skape gode kunderelasjoner? Sammen med oss kan du bidra til at bedrifter lykkes – til det beste for regionens fremtidige arbeidsplasser og verdiskaping!

DNB er banken for hver tredje bedrift i Norge. I Bergen er vi representert med alle bankens produkt- og forretningsområder og er til sammen ca. 2100 ansatte i innovasjonsdistriktet Solheimsviken.

Avdelingen vår består av syv erfarne medarbeidere og betjener kunder innen ulike bransjer, med hovedvekt på eiendom, fornybar og service. Vi er også hovedbank for flere kommuner i regionen. Vi samarbeider tett med sentrale bransjemiljøer og ønsker å være en pådriver for en bærekraftig og grønn utvikling. Ved å kombinere kunnskap, bransjeforståelse og nettverk skal vi være mer enn en bank og levere de beste kundeopplevelsene.

Om rollen
Vi ønsker å styrke teamet med to nye medarbeidere. Du vil få ansvar for å videreutvikle din egen kundeportefølje, i tillegg til å drive innsalg av bankens produkter og løsninger til nye kunder. Som kundens kontaktperson vil du lede bankens kundeteam og samarbeide tett med kolleger fra ulike kompetanse- og produktmiljøer for å finne gode løsninger for kundene.

Sentrale ansvarsområder

 • Bygge og vedlikeholde sterke kunderelasjoner gjennom rådgivning og salg av skreddersydde finansielle løsninger
 • Identifisere, analysere og håndtere risiko (kredittrisiko, ESG, AML mm.)
 • Utarbeide og presentere kredittsaker for beslutningstakere
 • Utarbeide og følge opp handlingsplaner for det enkelte kundeforhold
  Samarbeide på tvers av miljøer for å øke kundetilfredshet og kryssalg
 • Delta aktivt i det lokale næringslivet og bygge nettverk gjennom arrangementer og møteplasser

Om deg
Først og fremst har du en naturlig evne til å skape tillit og gode relasjoner. Du har solid regnskaps- og forretningsforståelse og har gjennom tidligere erfaring vist at du kan håndtere komplekse forretningsforhold med en analytisk og strategisk tilnærming. Du har stor interesse for næringslivet og gjerne et veletablert nettverk i markedet. Videre har du god innsikt i de trender og utviklingstrekk som påvirker utviklingen lokalt. Du trives godt i rollen som både lagspiller og initiativtaker og uttrykker deg klart både muntlig og skriftlig.

Ønsket kompetanseprofil

 • Relevant høyere utdanning på Masternivå
 • Relevant erfaring, fortrinnsvis fra tilsvarende arbeidsoppgaver
 • Kjennskap til og gjerne erfaring fra kredittvurdering og kredittbehandling av bedriftskunder
 • Resultat- og løsningsorientert, selvdreven og med god gjennomføringsevne
 • Strukturert og systematisk arbeidsstil
 • Trives med høyt tempo og hektiske arbeidsdager med varierte oppgaver og problemstillinger

Vi tilbyr en svært meningsfylt jobb med komplekse og varierte arbeidsoppgaver og problemstillinger. Du kommer tett på utviklingen i næringslivet og blir en viktig strategisk rådgiver for dine kunder. Vi har et meget godt arbeidsmiljø og gode rutiner for opplæring og kontinuerlig kompetanseutvikling. Du får jobbe med dyktige kollegaer som har pågangsmot og en sterk vilje og evne til å lykkes. Hos oss får du spennende og givende arbeidsdager og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt for å høre mer om stillingen!

Søknadsfrist: Senest 09.06.2024, men vi vil vurdere søknader fortløpende

Arbeidssted: Bergen

Kontaktperson: Erik Lossius, tlf. 932 26 324

DNB Bank ASA Norway

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

DNB Senior kundeansvarlig – Bergen – Whydentify