Vil du være med å forme fremtiden for bedrifter i Innlandet? Sammen med oss kan du bidra til at bedrifter og gründere lykkes – til det beste for regionens fremtidige arbeidsplasser!

Kundeansvarlig/ Bedriftsrådgiver Innlandet

DNB Bedriftsmarked Norge

Kundeansvarlig/ Bedriftsrådgiver Innlandet

Ønsker du å jobbe tett på næringslivet i Innlandet? Er du god til å ta initiativ og skape gode kunderelasjoner? Sammen med oss kan du bidra til at bedrifter og gründere lykkes – til det beste for regionens fremtidige arbeidsplasser!

Avdeling Innlandet Bedrift er en av to avdelinger som jobber med bedriftskunder i Innlandet. Vi har spesielt ansvar mot oppstarts- og vekstbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter innenfor definerte segmentgrenser.

Om rollen

Du vil få ansvar for å videreutvikle, bygge og utvikle din egen kundeportefølje bestående av små- og mellomstore bedrifter. Dette vil gi deg en unik mulighet til å lære en god del om mange ulike bransjer, komme tett på alle slags bedrifter og forstå hvilke små og store avgjørelser bedriftseiere står overfor i hverdagen.

Ditt hovedfokus vil være å avdekke og forstå kundenes behov for å sikre helhetlig rådgivning og presentere gode finansielle løsninger tilpasset bedriftens situasjon og ambisjoner. Ved å være nysgjerrig på hverdagen til bedrifter og bedriftseiere, følge dem opp og være til stede og tilgjengelig når det trengs, vil du skape langsiktige relasjoner med kundene og bidra til at de står bedre rustet til å lykkes i sine ambisjoner.

Våre bedriftskunder stiller stadig nye krav til betjening, innovative og digitale løsninger og raskere leveranser. Som bedriftsrådgiver kjenner du dette «på kroppen» og det byr på mange muligheter for faglig og personlig utvikling.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Følge opp kunder via telefon, epost og digitale/fysiske møter
 • Identifisere og ta kontakt med nye kunder
 • Analysere, vurdere og håndtere finansiell risiko (kreditt) og ikke-finansiell risiko (AML, ESG)
 • Samarbeide tett med interne fag-, produkt- og støttemiljøer for å skape de beste kundeopplevelsene
 • Delta aktivt i det lokale næringslivet og bygge nettverk gjennom arrangementer og møteplasser 

Om deg

For å trives og lykkes hos oss må du ha interesse for bedrifter og bedriftsøkonomi og ha et hjerte som banker for næringslivet i regionen vår. Du trives med en aktiv arbeidshverdag med varierte oppgaver og problemstillinger. Du liker å snakke med mennesker og tar gjerne initiativ til kontakt for å bygge relasjoner. Du jobber selvstendig og systematisk for å oppnå resultater, men er også en lagspiller som deler din kunnskap og finner gode løsninger sammen med andre.

Din bakgrunn

 • Relevant høyere utdanning på Bachelor-/Masternivå
 • Relevant erfaring fra bank/finans, økonomi/regnskap/revisjon, salg/kunderådgivning eller øvrig næringsliv
 • God regnskaps- og forretningsforståelse og noe erfaring med analytisk arbeid
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntlig
 • Gjerne nettverk/gode relasjoner til næringslivet 
 • Kjennskap til kredittvurdering og kredittbehandling
 • God digital kompetanse og interesse for digitale løsninger 
 • Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig, på norsk og engelskDNB

Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende og selvstendig rolle i en region med et variert og spennende næringsliv. Vi har et aktivt og sosialt arbeidsmiljø og gode rutiner for opplæring og kontinuerlig kompetanseutvikling. Du vil bli en del av et team med initiativrike kollegaer som har stort pågangsmot og sterk vilje og evne til å lykkes. I tillegg får du muligheten til å samarbeide tett med dyktige kolleger i bankens øvrige produkt- og støttemiljøer. Hos oss vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med kontinuerlige faglige utfordringer og muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi har solide økonomiske resultater, tilfredse kunder og høy kvalitet i våre leveranser. Dette oppnår vi gjennom høyt engasjement, god samarbeidsånd og det at vi alle ønsker å forbedre oss hver dag.

Ta kontakt for en prat hvis du er interessert eller nysgjerrig på å få vite mer om stillingen. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 09.06.2024

Arbeidssted: Gjøvik

Kontaktperson: Inge Kjetil Grini, mob. 970 71 500

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

DNB Bank ASA Norway Branch

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

DNB Kundeansvarlig/Bedriftsrådgiver Innlandet