Ønsker du å bidra i Norges beste team?

Finansrådgiver - Harstad og Svolvær

Finansrådgiver

DNB er banken fra A-Å, og sammen er vi hele Norges økonomiske rådgiver. 

Finansrådgiverne i Team Hålogaland jobber strukturert og målrettet for å bevare og utvikle kundeporteføljen i Sør-Troms, Ofoten, Lofoten og Vesterålen. Kundene våre møter vi både på digitale flater og fysisk i våre kontorer i Harstad, Svolvær og på Sortland. Vi søker nå ny kollega til kontoret vårt i Harstad og til kontoret vårt i Svolvær. 

Personmarked (PM) dekker bankbehovene til personkundene i DNB, enten det er snakk om hverdagsbank, lån, forsikring, sparing eller eiendomsmegling. Som Norges største bank har vi 2,1 millioner personkunder i Norge. Kundene våre representerer en stor bredde og variasjon i befolkningen, og vi er opptatt av at våre finansrådgivere skal speile dette mangfoldet. 

Vi ønsker å være den foretrukne banken i Hålogaland. Gode relasjoner til eksisterende og nye kunder er derfor svært viktig.

Om rollen som finansrådgiver 
Din viktigste oppgave vil være å hjelpe kunden til å se muligheter og utfordringer i sin privatøkonomiske situasjon. Basert på kundes behov gir du profesjonell rådgivning og selger bankens produkter.

Som Finansrådgiver vil du jobbe med rådgivning og salg av boliglån, personforsikring, skadeforsikring og sparing. Mer spesifikt: 

  • behandle og vurdere lånesøknader 
  • gi råd om, og selge forsikring 
  • informere om sparing 
  • gi råd om, og selge inn andre aktuelle produkter eller tjenester i banken 
  • veilede kunder i bruk av automatiserte tjenester 
  • veilede innenfor økonomisk planlegging 

Hvem ser vi etter? 
Vi søker deg som vet at ingenting kommer av seg selv. Derfor tar du ansvar for hyppig kontakt med både eksisterende og nye kunder. Videre er du målbevisst og strukturert, og sørger til enhver tid for at du bidrar så godt du kan for at teamet skal lykkes.

Du er glad i mennesker og du trives i en rolle hvor du kan hjelpe kunder til å få en enklere bankhverdag og oversikt og kontroll over sin økonomi. Din evne til å forstå kundenes behov og ønsker er viktig. Du bør ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og trives med mye kundekontakt.

Er du i tillegg resultatorientert, initiativrik og trives i en salgsrolle – da kan dette være den rette jobben for deg.  

Relevante autorisasjonsordninger innenfor Forsikring og Kreditt er obligatorisk i stillingen. Det kreves at du gjennomfører og består de til enhver tid gjeldende autorisasjonsordningene. For deg som ikke har disse fra før har vi interne opplæringsløp. Du kan lese mer om ordningene her. Utover dette må du ha god tallforståelse, og vi ser helst at du har utdanning på bachelornivå.  

Høres dette interessant ut? 

Da håper vi å se en søknad fra deg! Arbeidssted blir enten Harstad eller Svolvær. Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Håvard Henriksen på tlf. 481 15 230.

Søknadsfrist:  23.06.2024

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker. 

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

DNB Bank ASA Norway

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

DNB Finansrådgivere – Harstad og Svolvær