Bli en nøkkelspiller i Norges ledende finanskonsern – DNB. Vi søker:

Autoriserte finansrådgivere

Autoriserte finansrådgivere

DNB er ikke bare en bank; vi er en finansiell partner fra A-Å, og sammen utgjør vi hele Norges økonomiske rådgiver. Vi inviterer deg til å bli en del av våre dynamiske team i Asker, Ski/Drøbak, Lillestrøm eller Skien

Vi søker finansrådgivere med et ekte engasjement for mennesker, en som kan identifisere og forstå kundenes unike behov.

Hvorfor DNB?

Markedsledende: Som en del av DNB, vil du arbeide i Norges største finanskonsern, med tilgang til de beste verktøyene og ressursene for å støtte kundene dine.
Innovativt miljø: Vi er pionerer innen digitalisering og tilbyr moderne løsninger som forenkler bankhverdagen for våre 2,1 millioner personkunder.
Karriereutvikling: Med rundt 3000 ansatte i Personmarkedet (PM) er det rikelig med muligheter for faglig vekst og avansement.
Kundeopplevelse i fokus: Vårt mål er å levere enestående kundeopplevelser hver gang, uansett kanal eller plattform.

Om rollen

  • som finansrådgiver hos DNB vil du være en viktig brikke i å hjelpe kundene med å navigere i deres økonomiske landskap. Du vil tilby profesjonell rådgivning og skreddersydde løsninger som boliglån, forsikring og sparing. Vi ser etter deg som er proaktiv og tar initiativ til å bygge og vedlikeholde kunderelasjoner.

Dine oppgaver vil inkludere:

  • Evaluering og behandling av lånesøknader.
  • Rådgivning og salg av person- og skadeforsikring.
  • Veiledning om sparemuligheter og økonomisk planlegging.
  • Representere DNB som en pålitelig og kunnskapsrik rådgiver.

Hvem er du?

Du er en finansrådgiver som setter pris på menneskelige relasjoner og ønsker å gjøre en forskjell. Du er målrettet, strukturert og rask til å tilpasse deg nye utfordringer. Hos DNB vil din innsats bli anerkjent og verdsatt.

Er du klar for å utforske nye muligheter hos Norges største finanskonsern? Ta neste steg i din karriere med DNB – der du kan gjøre en reell forskjell.

Søknadsfrist: Snarest og senest 7. mai 2024

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.


DNB Bank ASA Norway
Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring. 

DNB – Autorisert finansrådgiver