Vil du være med å forenkle og trygge arbeidshverdagen på havet? Vi søker:

PROGRAMVAREUTVIKLER

Marine Dynamics søker etter en engasjert og kreativ programvareutvikler som vil være med å utvikle fremtidens kommunikasjonsløsninger for fiskeflåten.

Den vi ser etter har erfaring fra å bygge moderne applikasjoner/systemer, og evner å tenke løsninger utenfor boksen. Vi ønsker at du tar et helhetlig ansvar for arbeidsoppgavene du tildeles, og trigges av å finne de gode, norskproduserte løsningene i tett samarbeid med våre kunder.

Arbeidsoppgaver

Vår programvareutvikler inngår i et team på to utviklere som har ansvar for å utvikle, drifte og vedlikeholde selskapets nåværende og fremtidige produkter.

Marine Dynamics er en liten, dynamisk og relativt ung bedrift, og utvikleren vil derfor ta del i alle aspekter av selskapets utvikling. Den rette personen vil også kunne være med å påvirke strategiske veivalg for bedriften.

Bakgrunn

Den rette kandidaten har god kjennskap til Javascript/Typescript og React eller lignende frontend rammeverk. Du har også erfaring fra kildekontroll av kode (Git/Github), skytjenester (AWS, Azure eller Google), databaser (SQL og noSQL) i tillegg til Linux-baserte operativsystemer.

Det er en fordel om du har erfaring med drift av IT-systemer, teknisk support, IOT-protokoller (eks MQTT), Raspberry Pi og generell god kunnskap om elektronikk.

Du liker å holde deg oppdatert på digitale trender, er opptatt av å skape gode brukeropplevelser og behersker teknisk engelsk i tillegg til norsk språk.

Vi tror du har en bachelor innen programvareutvikling eller tilsvarende, men praktisk erfaring og personlig egnethet kan kompensere for manglede utdanning.

Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Vi tilbyr

Hos oss får du en unik mulighet til å være med å forme fremtidens arbeidshverdag på havet. Vi er et lite, men fremoverlent team, hvor den rette personen raskt får mulighet for ansvar og personlig utvikling. Som tillegg kan vi tilby konkurransedyktige betingelser i et av verdens viktigste og vakreste fiskeriområder – Lofoten.

Arbeidssted: Ballstad i Lofoten. For den rette kandidaten kan vi være åpne for å diskutere alternative kontorløsninger.

Søknadsfrist: 5. juni 2024

Søknad merkes «programvareutvikler» og sendes sammen med CV til kristel.pedersen@marinedynamics.no. Alle søknader behandles konfidensielt.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta gjerne kontakt med Kristel Pedersen (rekrutterer) på telefon 997 02 387 for en uforpliktende samtale.
Vi ønsker ikke kontakt med rekrutteringsbyrå.

Marine Dynamics er et ungt og fremtidsrettet selskap på Ballstad i Lofoten som utvikler og produserer digitale kommunikasjonsløsninger for fiskeflåten. Vårt mål er å forenkle og trygge arbeidshverdagen på havet, slik at fiskeren kan bruke tiden sin på det som er viktigst.

Våre egenutviklede produkter er blant annet fiskerisporing (SmartVMS™), mobil-router (MarineAir™) og fangstdagbok (SmartERS™). Gjennom nært samarbeid med fiskeflåten, jobber vi for å finne stadig bedre løsninger. Vi har derfor flere spennende nye produkter under utvikling.
www.marinedynamics.no

Programvareutvikler – Marine Dynamics