Landkreditt AS

Teknisk CRM Spesialist

Vil du være med på den spennende reisen hos oss i Landkreditt, der vi transformerer og moderniserer våre prosesser for å skape bransjens beste kundereise?

Vi søker Teknisk CRM Spesialist - Microsoft Dynamics 365, Power Platform og Azure

I Landkreditt er vi på en spennende reise mot å modernisere og effektivisere våre prosesser. Vi har etablert et lite, men dynamisk team dedikert til å gjennomføre dette ved hjelp av eksisterende og ny teknologi. 

I 2023 gikk Landkreditt Bank over til Microsoft Dynamics 365, og siden da har vi hatt et stort fokus på å utnytte potensialet i Microsofts plattformer. Det omfatter Dynamics 365 Sales, Customer Service, Customer- Insights og Journey, Customer Voice, Power Platform og Azure. I den forbindelse trenger vi å styrke oss og søker derfor en ny engasjert og dyktig teknisk medarbeider som kan hjelpe oss med dette arbeidet. 

Stillingen vil ligge i Landkreditt Bank, men du får jobbe mot alle selskapene i konsernet. Landkreditt er et norsk finanskonsern som leverer produkter og tjenester innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling til kunder i personmarkedet og landbruket over hele landet. 

Arbeidsdagen din hos oss kan by på: 

 • Å ta en aktiv rolle i å forvalte og videreutvikle vår Microsoft Dynamics 365-løsning, ved å konfigurere og tilpasse løsninger i Dynamics 365 CRM & Power Platform. 
 • Å ta en aktiv rolle i å benytte tjenester i Azure, som for eksempel Azure Logic Apps, Azure Functions og innen Azure AI services, for å drive effektivisering og automatisering av prosesser. 
 • Delta i implementeringen og forvaltning av API-integrasjoner, for å sikre effektiv kommunikasjon og datautveksling mellom konsernets ulike digitale systemer og tjenester. 
 • Arbeide tverrfaglig med ulike avdelinger og selskaper innen konsernet for å sikre effektive og integrerte løsninger. 
 • Ansvar for forvaltning og dokumentasjon av løsninger, sikre oppdaterte systemdokumentasjoner og prosessbeskrivelser.  
 • Delta i forvaltning og videreutvikling av eksisterende RPA prosesser, samt etablering av nye. 

For å lykkes i denne rollen, tror vi du har følgende kvalifikasjoner og erfaringer: 

 • Utdanning på Bachelor-nivå innen IT, relevant erfaring kan kompensere for kravet om utdanning. 
 • Erfaring som løsningsarkitekt eller utvikler, samt konfigurering og utvikling av Dynamics 365 CRM & Power Platform, Microsoft Dataverse eller andre CRM løsninger 
 • Azure-ferdigheter inkludert Logic Apps, Functions, og gjerne Azure AI services. 
 • God forretningsforståelse, samt evne til å oversette brukerbehov til teknisk løsning. 
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. 

Det er en fordel, men ikke et krav om du har: 

 • Kjennskap til og erfaring med RPA. 
 • Sertifiseringer innen Microsoft plattformen eller Azure 

Vi tror du vil trives hos oss hvis du kjenner deg igjen i disse egenskapene:  

 • Er lidenskapelig opptatt av teknologi og kontinuerlig forbedring. 
 • Har en problemløsende tilnærming og evnen til å tenke kreativt når man møter tekniske utfordringer. 
 • Kan bygge sterke relasjoner på tvers av forskjellige avdelinger, og bidra til et positivt og produktivt arbeidsmiljø. 
 • En sterk indre motivasjon for læring og faglig utvikling, kombinert med evnen til å arbeide både selvstendig og som en del av et team. 

Hva kan vi tilby deg? 

Hos oss får du jobbe med meningsfulle og viktige oppgaver som har stor betydning for hele konsernet, alle kundene våre og alle kollegaene dine. Vi tilbyr spennende faglige utfordringer og du blir en viktig og sentral resurs for oss.  

Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår og har en av markedets beste pensjons- og forsikringsordning for våre ansatte. Som medarbeider i Landkreditt blir du en del av et dynamisk og positivt arbeidsmiljø hvor du får bidra til at vi lykkes med å nå våre vekstmål. Vi har fleksibel arbeidstid og hjemmekontor innenfor avtalte rammer. Vi holder til i Oslo sentrum i Karl Johans gate 45, Oslo.

Søknadsfrist
14. april 2024. Vi behandler søknader løpende.

Arve Nøstdahl
Seniorrådgiver
mob. +47 901 71 625
arve@cruit.no

Stig Aulid
Seniorrådgiver
mob: +47 915 16 107
stig@cruit.no

Landkreditt AS

Landkreditt er et solid, mellomstort norsk finanskonsern, som tilbyr de produktene du trenger innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling. Kundene våre befinner seg i både person- og næringslivsmarkedet, hvor landbruk utgjør hovedtyngden.

Våre røtter er i landbruket, og vi er stolte over å være et samvirkeforetak eid av norske bønder. Formålet vårt er å bidra til en bedre økonomi for våre medlemmer og kunder gjennom å tilby gode finansløsninger. Dette formålet står like fjellstøtt nå som ved etableringen av Landkreditt i 1915.

Teknisk CRM Spesialist – Landkreditt – Cruit