Vi søker

Managing Director R&M Ship Interior

Toppledermulighet i solid internasjonalt konsern

R&M Ship Interior AS

R&M Ship Interior AS er en erfaren og ledende entreprenør innen skipsinnredning og skipsisolering. Vi utfører totalleveranser på fartøy og flytende installasjoner, og har også oppdrag på landanlegg og i olje- og gassektoren. Vi er en del av R&M Group som er et internasjonalt konsern med aktivitet i flere land globalt. Konsernledelsen sitter i Hamburg og som Managing Director i Norge vil du rapportere til CEO i R&M Group.

Er du vår nye leder?

Vi kan tilby en unik topplederstilling i et selskap som opererer i et marked med gode fremtidsutsikter. Vi har svært dyktige medarbeidere, med betydelig erfaring med komplekse prosjekter. Som leder vil du få stor frihet under ansvar og bli en del av den internasjonale ledergruppen i konsernet.

I stillingen som Managing Director vil du ha overordnet ansvar for det økonomiske resultatet i R&M Ship Interior AS. Sentrale oppgaver vil være å utvikle den lokale ledergruppen, være den drivende kraften mot kunder og markedet, i tillegg til å bygge god organisasjonskultur som bidrar til at vi leverer lønnsomme og kvalitetsmessige gode prosjekter.

Vi ser etter deg med betydelig ledererfaring, fortrinnsvis i maritim bransje fra prosjektvirksomheter. Vi anser det som viktig at du har hatt topp- og bunnlinjeansvar. Det er en fordel om du er vant til å jobbe internasjonalt og har forståelse for konsernstruktur.

Skal du lykkes som vår leder må du være forretningsorientert og ha evne til å utvikle og vedlikeholde sterke relasjoner med kundene. Du går foran, skaper engasjement hos våre ansatte og tar ansvar for at vi leverer førsteklasses prosjekter. Du trives derfor med å være tett på, men du har og evne til å tenke strategisk og sette retning for organisasjonen.

Arbeidssted: Gammelseterlia 20, 6422 Molde.

Hvis dette høres interessant ut, ikke nøl med å kontakte med våre rådgivere i Converto for en konfidensiell prat. Du har mulighet til å melde din interesse via knappen: “Jeg er interessert”, under, dersom du vil ha en samtale med oss før du vurderer å sende inn en søknad. Når du skal søke ber vi om at du laster opp CV på engelsk

Søknadsfrist: 13.03.2024

Kontaktinfo:

Wenche Kjerstad
Partner/Senior Advisor Converto
 E-post:wk@converto.no
 
Erlend Låstad
Advisor
 E-post:el@converto.no
Managing director til R&M Ship Interior – Converto