Daikin vokser – vi trenger 6 nye teknikere med ventilasjon- eller kjølekompetanse

Nå trenger Daikin mange nye serviceteknikere og teknisk support.

Du kan søke hvis du:
har jobbet med kjøling eller ventilasjon.

Som servicetekniker i Daikin får du jobbe med varierte oppgaver. Du blir en del av en avdeling som skal dekke flere fagfelt, så det er sjeldent jobb på samme sted over tid med mindre man jobber på et prosjekt og synes det er gøy. Er du glad i å reise litt, så blir det nok av muligheter til det da oppdragene kommer fra hele landet.  Selv om oppdragene er over hele landet sogner serviceteknikerne til kontoret i Oslo. Har du ambisjoner om å bli spesialist på et fagfelt? Eller kanskje bli en leder? Daikin er kjent for å satse på sine egne ansatte og tilrettelegge for den veien man ønsker å gå.

I avdelingen sitter latteren løst, og avdelingslederen har en empatisk lederstil hvor man har fokus på å løse ting sammen. De gjør mye sosialt hos Daikin, så du vil bli en del av et hyggelig miljø. 

Det er superenkelt å søke! Meld din interesse så tar vi kontakt med deg, eller søk ved å svare på noen få spørsmål. Sammen finner vi ut hvilke av stillingene som passer deg.

Stor etterspørsel og økende oppdragsmengde gjør at vi er nødt til å utvide avdelingen. Vi trenger nå 6 serviceteknikere/teknisk support som skal være med på å bygge opp Daikin Airconditioning Norway. Her vil man få være med på hele prosessen fra montering til drift. Hos Daikin får du muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppdrag og avdelinger.

Morten Schaug / Service and QA Manger

Du kan være den vi ser etter hvis…

  • Du er opptatt av å finne løsninger
  • Du ser etter muligheter for personlig vekst
  • Du respekterer deg selv og andre
  • Du ønsker å fremme bærekraftig utvikling
  • Du er selvstendig og serviceminded

Verdier og visjon

Daikins visjon er å skape et miljø uten hensyn til kjønn, nasjonalitet, alder eller stilling, der hver enkelt kan jobbe med entusiasme, mål og å oppleve vekst gjennom sine evner. 

Våre verdier er Åpenhet og Rettferdighet.

Ring Morten Mack-Berge på tlf. 475 11 112 eller Birgitta Neumüller 913 46 737 om du har noen spørsmål.   

Søknadsfrist: 10. mai 2023

Ellen Mathisen
Rekrutteringskonsulent
ellen.mathisen@orion.no
+47 962 25 390

Jonas Gundersen
Researcher
jonas.gundersen@orion.no
+47 415 54 994

Bård Berntsen
Rådgiver
bard.berntsen@orion.no
+47 977 57 519

Om Daikin Norge

Selskapet er stiftet i 1924 og er representert i over 170 land. I 2021 omsatte konsernet for over 233 milliarder globalt. Daikin er spesialister på luft, varme og kulde. I tillegg til temperaturer er ren luft og komfort nøkkelord for bedriftens produkter.  Varmepumpene til Daikin er utviklet og testet i Norden, slik at de skal takle det spesielle klimaet i Norge. Daikin Airconditioning Norway kan vise til den største veksten i markedet i sine segmenter, da særlig innenfor bolig i privatmarkedet.

Serviceteknikere Daikin – Cooperante