WHYDENTIFY

Lyst til å skape og spre innhold som får folk til å finne drømmejobben?

Om dette høres interessant ut, har vi veldig lyst til å høre fra deg.

Hva med en kort prat over en kaffe? Ev. en kopp te. Til nøds en kakao.

Handler employer branding om å skrive gode stillingsannonser og pusse litt på LinkedIn-siden? Nei.

Det handler om så uendelig mye mer: både vekke engasjementet til nåværende ansatte og pirre nysgjerrigheten til de kommende. Virkemidlene er alt fra lengre filmer for å bygge kjennskap til korte snutter som trigger en søknad. Det kan være events for å involvere studenter, innholdsartikler om teknisk kompliserte tema og en fabelaktig god tekst sjefen kan legge ut på Workplace.

Så handler det om å sikre at målgruppen får budskapet med seg. Vi kjøper derfor annonseplass i alt fra sosiale medier til programmatisk bannerannonsering, fagmedier, boards, stillingskaruseller – i inn- og utland. Og print. Joda, det funker til tider fortsatt. Så skriver vi også stillingsannonser og pusser på LinkedIn-sider.

Derfor søker vi nå etter både en medierådgiver og en innholdsprodusent. Fagområdet employer branding er snevert, men arbeidsoppgavene vil være svært varierte for dere begge.

Selv om du kanskje ikke har hørt om oss, er vi godt etablert i vårt marked og jobber med noen av de største og mest attraktive arbeidsgiverne i landet. Dessuten med mange av de som ønsker å bli det.

Lurer du på om dette kan være noe for deg?

Viktigst av alt er at du gir lyd hvis du synes dette høres spennende ut, så finner vi sammen ut om dette er en god match for deg. Du blir del av et miljø på snart 13 medarbeidere som har bakgrunn fra reklamebyråer, mediebyråer, kundesiden og teknologiselskaper.

Digital medierådgiver/prosjektleder

Liker du å jobbe med både analyse av målgruppen, utvikling av budskap, produksjon av materiell og prosjektledelse? Da bør du lese mer om stillingen digital medierådgiver/prosjektleder.

Digital innholdsprodusent/prosjektleder

Vil du fokusere mer på å skrive Norges beste stillingsannonser, lage filmer som får frem det helt spesielle ved kulturen i ulike selskaper og formidle alt fra teknisk kompliserte prosjekter til viktige samfunnsoppdrag i artikler og podcaster? Da burde du klikke deg videre til stillingen digital innholdsprodusent/prosjektleder.

Whydentify – Digital medierådgiver og innholdsprodusent