Er du erfaren innen konstruksjonsteknikk? Da søker vi deg til å skape morgendagens løsninger

I Standard Norge kan du sette spor etter deg:

 • Jobber du med standarder, setter du varige spor, spor andre kan følge og ha nytte av.
 • Utviklingen og bruken av standarder bidrar til å spare tid, penger og gir trygghet og forutsigbarhet i en verden som stadig er i endring. 
 • Standarder bidrar til bedret økonomi i både samfunns- og næringsliv.
 • Hos oss vil din erfaring og kompetanse hjelpe andre med å lykkes. 

Når du jobber med standardisering, kommer du i kontakt med ulike ekspert- og fagmiljøer. Du opplever hvordan forskningsresultater kommer til praktisk nytte gjennom nye løsninger og du blir oppdatert om teknologiske nyvinninger.

Konsernet Standard Norge er totalleverandør innenfor standardisering og dekker alt fra utvikling til salg av standarder og tilleggsprodukter. Konsernet består av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT-selskapet Standards Digital AS. Til sammen er vi om lag 140 medarbeidere.

Gjennom standardisering samarbeider vi nært med næringslivet og offentlig sektor for å spre kunnskap, sikre trygghet og lønnsomhet og bidra til nyskapende og bærekraftige løsninger.

Standard Norge er en kunnskapsorganisasjon, og vi har både spesialister og generalister blant medarbeiderne våre. I tiden som kommer, skal vi ansette flere nye medarbeidere.

Prosjektleder konstruksjonsteknikk

Standard Norge er i vekst og utvikling – og før jul ansatte organisasjonen en nyutdannet prosjektleder innen konstruksjonsteknikk til teamet for konstruksjoner og byggevarer. Nå ønsker Standard Norge å styrke fagområdet ytterligere og ser denne gangen i første rekke etter en erfaren prosjektleder som vil bli en del av et team på ti dyktige og engasjerte fagfolk. I rollen som prosjektleder vil du blant annet arbeide med å utvikle neste generasjons Eurokoder, lede komiteer av eksperter og tilrettelegge for gode faglige diskusjoner. Standardiseringsarbeidet foregår både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Som prosjektleder i Standard Norge får du ansvaret for å lede standardiseringsprosjekter framover og sikre leveranser som har stor verdi for samfunnsutviklingen. Du vil være i dialog med de dyktigste fagfolkene fra næringslivet, akademia og offentlig sektor. Deres innspill er viktige når forslag til nye standarder utarbeides. Din oppgave blir å sikre at alle interessenter blir hørt, før standardene publiseres og tas i bruk.

Kvalifikasjoner:

 • MSc med spesialisering innenfor konstruksjonsteknikk
 • Kjennskap til Eurokoder er en fordel
 • Erfaring fra prosjektledelse er ønskelig
 • Gode framstillingsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

  Vi kan tilby:

 • Spennende stilling med kontinuerlig læring
 • Muligheten for å påvirke samfunnsutviklingen gjennom utviklingen av standarder
 • Nettverksbygging, både nasjonalt og internasjonalt
 • Et kompetent og tverrfaglig fagmiljø som stadig utvikles
 • God balanse mellom arbeid og fritid
 • Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø

GreatPeople bistår Standard Norge i denne rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Recruiting Partner Kjetil Martinsen (km@greatpeople.no, +47 416 14 457) eller fag- og personalleder Dag Burgos (dbu@standard.no, +47 464 20 655).

Søknader behandles fortløpende.

Om arbeidsgiveren:
Konsernet Standard Norge, bestående av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT- selskapet Standards Digital AS, utvikler, vedlikeholder og selger standarder i Norge. I vårt utviklingsarbeid samarbeider vi tett med de internasjonale standardiseringsorganisasjonene, næringsliv og offentlig sektor. Standarder finnes for alt fra bankkort og dører til datasikkerhet og ledelse. 

Vi er i dag ca. 140 medarbeidere og holder til i trivelige lokaler på Lilleaker/Lysaker med kort avstand til kollektiv transport.

Kjetil Martinsen
Recruting Partner
km@greatpeople.com
+47 416 14 457

Christian Høie Lie
Manager for Research og Analyse
chl@greatpeople.no
+47 984 84 870

Dersom stillingen ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Standard Norge – Prosjektleder konstruksjonsteknikk – Great People – 2024