Regionsdirektør Vestfold Telemark

Vil du lede Bravida i Vestfold/Telemark?

Bravida kjenner du! Nå er vi på jakt etter en leder som vil utvikle vår posisjon i Vestfold/Telemark.

Vi er allerede en ledende totalteknisk entreprenør og har avdelinger med en solide kundeporteføljer og et godt renomme i Skien, Tønsberg og Larvik. Våre prosjekter er innen industri, nærings-, flerbolig- og offentlige bygg basert på svært kompetente mennesker, et godt arbeidsmiljø, gode samarbeidspartnere og mange spennende prosjekter. Dette vil vi forsterke og utvikle.

Vi ser etter deg som har relevant erfaring fra industri eller bygg, gjerne fra teknologi-, entreprenør-, industri eller rådgiverbransjen. Annen erfaring kan også være relevant og vil bli vurdert. Uansett bakgrunn er vi opptatt av at du drives av å lede og utvikle menneskene. Du må evne å se frem i tid og har forståelse for de store linjene.

Som regionsdirektør er du overordnet ansvarlig for Vestfold og Telemark og en viktig sparringspartner for våre avdelingsledere i regionen. Du vil ha en nøkkelrolle i å støtte og utvikle avdelingslederne dine, samt være et bindeledd mot Bravida sin sentrale organisasjon i Norge.

Bravida er en kjent merkevare i Vestfold og Telemark, men vår markedsposisjon krever kontinuerlig aktivitet og at våre ledere har et godt blikk for markedet, tar initiativ, og skaper gode relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Dette vil være noe du kommer til å jobbe mye med.

Som leder i Bravida får du mulighet til å utvikle deg i et stort teknisk miljø, med gode kollegaer i et spennende marked. Rollen rapporterer til Divisjonsdirektør Øst.

Oppsummert får du:

  • Ta eierskap og sette kurs for en hel region i Bravida
  • Tilgang til en STOR kundebase, FLINKE fagfolk og de BESTE samarbeidspartnerne
  • Utvikle deg og de rundt deg i Norges ledende tekniske entreprenør

Søknadsfrist: 2.  mai 2024

GreatPeople bistår Bravida i denne rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål ta gjerne kontakt.

Anne Sophie Tvegård
Manager Research & Analyse
ast@greatpeople.no
+47 988 76 850

Espen Steinsrud
Managing Partner
es@greatpeople.no
+47 924 15 227

Om Bravida
Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg. Bravida Norge AS jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. 

I Norge har Bravida 73 avdelinger på 34 steder og rundt 3600 ansatte. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. Og spesialområdene: Brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse teknikkområdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Bravida Norge AS jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. I dette arbeidet har våre innkjøpsprosesser et særlig fokus, hvor man gjennom et nordisk fellesskap samarbeider og etablerer vår “best practice – modell”. Målsettingen er å kontinuerlig forsterke det gode grunnlaget som allerede er etablert. Spesielt gjelder dette arbeidsmetodikk og struktur for innkjøp av direkte materiell fra etablerte og nye samarbeidspartnere fra inn og utland. Her er det et stort potensial ved tettere koordinering på tvers av avdelingene i Norge og ved samarbeid med øvrige land i konsernet.

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Dersom disse stillingene ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER
Regionsdirektør Vestfold Telemark – Bravida – Greatpeople