Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Havforskningsinstituttet (HI) har nå ledig en 3-årig stipendiatstilling i mikrobiologi knyttet til det nye forskningsrådsprosjektet Res-Marine Flushing Into the Ocean: Tracking Antibiotic Resistance in the Marine Environment. Målet med prosjektet er å øke forståelsen av spredning og utvikling av antibiotikaresistens i det marine miljøet. Arbeidssted for den som blir ansatt er Havforskningsinstituttet i Bergen, forskningsgruppe fremmed- og smittestoff.
Fremmed- og smittestoff består i dag av rundt 30 forskere og stipendiater. Gruppen er i stor grad involvert i vitenskapelige spørsmål og råd som instituttet arbeider med, som nasjonal rådgiver. En av gruppens viktigste oppgaver er å studere og overvåke fremmedstoffer, annen forurensning og smittestoffer i sjømat og marint miljø. For å styrke HIs forskning knyttet til antibiotikaresistens, og fordi vi har fått bevilget nytt prosjekt fra Norges forskningsråd, ser vi nå etter en motivert og engasjert mikrobiolog som ønsker å skrive doktorgraden sin hos oss innenfor antibiotikaresistens i det marine miljøet.
Den rette kandidaten vil få en sentral rolle tilknyttet standardisering av metoder for isolering av patogener (ESKAPE-patogener og E. coli) fra kloakk, marine sedimenter og vannprøver, i tillegg til å teste for antibiotikaresistens i disse isolatene. Videre vil arbeidet innebære identifisering av både kjente og ukjente antibiotika- og metall-resistente gener ved å bruke blant annet helgenomsekvensering og «shotgun» metagenomikk. Dette innbefatter blant annet komparative genomanalyser og karakterisering av marine mikrobielle prosesser.
Til denne tillingen søker vi en person med
Arbeidsspråket på Havforskningsinstituttet er norsk. Det å kunne kommunisere godt på norsk er en viktig forutsetning både for den ansatte og for instituttet. Vi legger til grunn at ikke-norskspråklige ansatte gjennomfører norskkurs i løpet av de to første årene av ansettelsesforholdet. Norskopplæring vil bli dekket av instituttet etter fullførte og beståtte kurs.
Vi på Havforskningsinstituttet er overbeviste om at personlighet spiller en rolle i hvordan man jobber, kommuniserer og trives på arbeidsplassen. Til denne stillingen ser vi for oss en medarbeider som
Havforskningsinstituttet er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Havforskningsinstituttet er en IA-bedrift, og vi ønsker å legge forholdene til rette for søkere
med redusert funksjonsevne.
Dersom det finnes kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker med rett til positiv særbehandling, må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om kravene her.
For å synliggjøre at du ønsker å bli vurdert som søker med rett til positiv særbehandling ber vi deg krysse av for dette i jobbportalen når du søker.
Stillingen som 1017 stipendiat lønnes i samsvar med Hovedtariffavtalen i staten, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes det 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.
Søknad sendes elektronisk via Jobb Norge. CV, vitnemål og andre relevante attester legges ved i søknaden.
Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.
Havforskningsinstituttet har fokus på mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn. Havforskningsinstituttet er en IA-bedrift, og ønsker å legge forholdene til rette for søkere med redusert funksjonsevne.
Ønsker du flere opplysninger om stillingen er du velkommen til å kontakte prosjektleder Nachiket Marathe på telefon: +47 907 39 476 eller epost nachiket.marathe@hi.no eller forskningssjef Monica Sanden på telefon +47 970 11 654, eller e-post monica.sanden@hi.no.
Her får du eit lite innblikk i hva vi har jobbet med de siste 120 årene.
Havforskningsinstituttet (HI) er ett av de største marine forskningsinstituttene i Europa, med vel tusen ansatte, en rekke forskningsfasiliteter og laboratorier av høy internasjonal standard. Hovedaktivitetene våre er forskning, rådgivning og overvåkning. Havforskningsinstituttet eier og drifter seks forskningsfartøy. Hovedkontoret vårt ligger i Bergen. Vi har også avdeling i Tromsø, og forskningsstasjoner i Matre, Austevoll og Flødevigen.
Havforskningsinstituttet skal være en ledende kunnskapsleverandør for å sikre en bærekraftig forvaltning av ressursene i de marine økosystemene, både nasjonalt og internasjonalt, og for hele kjeden fra hav til mat, inkludert det marine miljøet, fiskeernæring og trygg og sunn sjømat.