SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · TRØNDELAG

Program Manager

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Innledning:

DLL (De Lage Landen Finans Norge NUF) er Eika bank sin leverandør av leasing produkter.
Vi leter nå etter en Program Manager som vil ha ansvar for å utvikle samarbeidet, skape solide og langsiktige relasjoner til Eika Gruppen sine lokale filialer.

Du vil være ansvarlig for å initiere, utvikle og opprettholde den kommersielle kontakten, identifisere og forfølge salgsmuligheter og gi støtte til Eika, samt utøve DLL sin overordnede strategi og koordinere salgs- og markedsaktiviteter internt og eksternt.

Arbeidsoppgaver:

 • Som Program Manager vil du få hovedansvaret for en av våre viktigste samarbeidspartnere i Norge. Dette gjør at du får ansvar for å legge solide strategier og operative planer for å få samarbeide til å utvikle seg. Du vil være involvert i forhandlinger med sluttkunde og samhandle med leverandører på individuelle avtaler.
 • Du vil samarbeide aktivt med ulike interessenter internt hos DLL som kreditt, drift og juridisk spørsmål for å kontinuerlig utvikle leasing tilbudet mot Eika.
 • Overordnet salgsansvar for Eika bankene, med ansvar for å:
  Planlegge-, kommunisere, utføre og følge opp salgsresultater hos Eika sine filialer. Du vil også ha en viktig rolle når vi skal planlegge salgs- og markedsaktiviteter rundt Eika.
 • Du vil også ha hovedansvaret for proaktiv oppfølging av Eika bankene lokalisert i Midt-Norge og vil dermed ha arbeidsplass på vårt Trondheimskontor.

Hvilken erfaring bør du ha?

 • Bachelor/masterutdanning foretrukket: Business eller økonomi.
 • 5 års kommersiell erfaring med finansielle produkter, som leasing og lån, innen bank og finans på et overordnet nivå. Eventuelt med erfaring på overordnet nivå innen bygg, anlegg og industri.
 • Kunne kommunisere profesjonelt på både på norsk og engelsk.

Hvem er du?

 • Vi tror du er energisk, utholdende og motstandsdyktig i arbeidet ditt – lever for å kunne tilby markedets beste løsninger og service helt utenom det vanlige.
 • Du trives i en svært selvstendig rolle, trives med å ta ansvar og blir motivert av uavhengigheten i rollen.
 • Komfortabel i et arbeidsmiljø der du trenger å samarbeide med et bredt internt nettverk for å levere det beste resultatet.
 • Lidenskapelig opptatt av vår partner sin virksomhet, så vel som vår egen.
 • Ivrig etter å levere vinn-vinn løsninger.

Høres dette spennende ut?

Da gleder vi oss til å høre fra deg.

Har du spørsmål eller ønsker avklaringer ta kontakt med Thomas Enstad, vår rådgiver hos Hudson Nordic, for en uformell og konfidensiell samtale. Du treffer han på 92 63 54 39 eller te@hudsonnordic.com.

Grunnet GDPR har vi kun mulighet til å motta søknader elektronisk gjennom vårt søknadssystem.

 

Om selskapet:

DLL er en global finansieringspartner som gjør det mulig for bedrifter å lettere få tilgang til utstyr, teknologi og programvare for å hjelpe dem å vokse. Vi leverer bærekraftige og effektive finansieringsløsninger, sammen med innsikt og råd, som driver smartere og mer økonomisk bruk av kapitalmidler.

Med mer enn 50 års bransjeerfaring forstår vi de unike behovene til våre partnere og kunder over hele verden, og jobber hardt for å tilby fleksible løsninger for å oppfylle deres mål. DLL har hovedkontor i Eindhoven, Nederland, og er et heleid datterselskap av Rabobank Group.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
DLL – Program Manager – Hudson Nordic