SALGSDIREKTØR PROFFMARKED KÄRCHER NORGE

Vi søker en operativ og erfaren leder til vår salgsorganisasjon i proffmarkedet.

Du vil få ansvaret for å utvikle og implementere strategien for Proffmarkedet. Det innebærer ansvar for kanal- og salgsstrategier, og pådriver for salg i alle relevante salgskanaler. Sentralt er å sikre utvikling og gjennomføring av markedsføring, aktiviteter og kampanjer, lede og administrere product-management, samt sikre fokus på salgsteamet i avdelingen.

Viktige ansvarsområder

 • Ansvarlig for å oppnå budsjetterte salgs- og marginmål
 • Utvikling og gjennomføring av alle salgsstrategier og aktiviteter som faller inn under forretningsenheten Professional Sales i Norge i nært samarbeid med Regional VP Sales Professional Nordics.
 • Lede salgssjefer, KAM-er og produktsjefer i enheten.
 • Handle og opptre i henhold til Kärchers til enhver tid gitte regler og forskrifter.
 • Utvikle og vedlikeholde Kärchers gode omdømme ved å utøve holdninger og handlinger i tråd med Kärchers veiledende prinsipper, både mot kunder og medarbeidere.

Kandidatprofil

 • Du har bred erfaring og kompetanse i å lede mennesker i en salgsorganisasjon med flerkanal organisering, både konsument/forhandler og industri/proff, gjerne fra tekniske produkter
 • Dine operative egenskaper vektes tungt, i samspill med erfaring fra analytisk, strategisk arbeid, utvikle og implementere planer og tiltak for operasjonalisering av strategier og realisering av mål.
 • Du må ha erfaring fra ledelse i endring, skape motivasjon og engasjement gjennom ditt lederskap, og være involverende og tydelig.
 • Den spesifikke kompetansen fra bransjen er relevant men ikke et krav. Dog er relevant forståelse for forretningslogikken i bransjen nødvendig.
 • Organisasjonens folkelige kultur tilsier at du har gode sosiale egenskaper
 • Du må arbeide selvstendig, og i tett samspill med øvrig organisasjon

Noe reisevirksomhet må påregnes. Stillingen vil ha omfattende dialog med de aktuelle partnerne i regionen og ved Kärchers hovedkontor i Tyskland.

For nærmere informasjon kan du kontakte vår rådgiver Rune Frøyslie, De4 search & consulting as, tel 402 82 150.

Søknadsfrist er 10.mai 2021, vi søknadsbehandler fortløpende og oppfordrer kandidater til å melde sin interesse snarest mulig.

KÄRCHER NORGE AS

Alfred Kärcher GmbH & Co er et tysk konsern og en verdensomfattende organisasjon med cirka 12 000 ansatte i 65 land. Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet består av produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Blant våre viktigste produktgrupper er høytrykksvaskere, bilvaskeanlegg, industrielle rengjøringssystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Se www.karcher.no for mer informasjon.
Kärcher Norge ble opprettet i 1983, og er et heleid datterselskap av Alfred Kärcher GmbH & Co. Kärcher AS har en ubestridt posisjon som markedsleder i Norge, med en omsetning på over 300 mill. kr i 2020. Proff avdelingen har hatt en god vekst over mange år, og det forventes ytterligere vekst de kommende årene. Hovedkontoret ligger på Kalbakken i Oslo, og vi har egne Kärcher Center i Oslo, Bergen og Trondheim, samt distriktsrepresentasjon, forhandlernett og servicepartnere over hele landet

Kärcher – Salgsdirektør – de4