Har du lyst til å jobbe i en av Norges mest spennende virksomheter i en nyopprettet stilling?

KAM Industri og Samferdsel

Om oss og stillingen

Som en ledende aktør i markedet er vi opptatt av å være en verdiøkende samarbeidspartner for våre kunder. Dette skaper en merverdi, som fører til at våre kunder øker sin egen konkurranseevne. Det å være best på løsningsorientert salg er viktig for oss. Du som søker denne stillingen, besitter samme tankegang. 
Vi er stolte av å representere markedets mest attraktive produkter, i tillegg til våre egne merkevarer og er opptatt av å skape kundeverdi. Onninen AS opererer i en bransje med dyktige konkurrenter, spennende leverandører og meget kompetente kunder.

Dette har vært med på å skape vår visjon som handler om å: Være en effektiviserende partner for våre kunder. Kundene skal tenke på oss som den fremste og beste i vår bransje. Dette er felles for våre tre kundekonsepter: Onninen, Elfag og Byggmakker.

Vår grunnverdi handler om: Kundefokus og kvalitet – i alt vi gjør. Denne grunnverdien etterlever vi i hele virksomheten. 

Vår visjon og misjon setter krav om hele tiden å utvikle oss i en endringsorientert bransje, hvor fokus på kvalitet, logistikk, konkurransedyktige produkter, kundeunike løsninger og relasjoner er nøkkelpunkter, som gjør at installatører, industribedrifter, offshoreselskaper, entreprenører og e-verk bruker oss som sin grossistpartner.
Vi er allerede dyktige og vi skal bli enda bedre fremover. Sistnevnte fordi det ligger mange muligheter der ute og du skal hjelpe oss med å oppfylle dette.

Stillingen som KAM Industri og Samferdsel innebærer å utvikle segmentene Industri og Samferdsel. Dette betyr at din hverdag vil bestå av: KAM arbeid med kunder og egen salgsorganisasjon, kundebesøk, sambesøk, kundeaktiviteter med segment kunder, salgsaktiviteter i regionene, utarbeidelse av rammeavtaler og prosjekter samt lede og bistå i kundeforhandlinger. For å lykkes med dette arbeidet er tett samarbeid med øvrig salgsorganisasjon, Regionsdirektører, Commercial og Supply Chain en viktig forutsetning.

Hvilken type person er vi ute etter?

For å komme i betraktning til stillingen som KAM Industri og Samferdsel, jobber du i dag med teknisk orientert produkt- og løsningssalg. Du innehar gjerne bransjeerfaring og kjennskap til markedet innenfor Industri og/eller Samferdsel. Videre har du gjennomføringskraft, er forhandlingsdyktig, sterk i din kommunikasjon, besitter høy grad av sosial intelligens og er ydmyk samt uredd i møte med utfordringer.
Som person er du vant til å lykkes innen salg- og kundeoppfølging. Du er entusiastisk, analytisk, resultatorientert og dyktig på å skape langvarige og utviklende relasjoner over tid. Din salgstekniske kompetanse er solid og med salgsteknisk dyktig, forstår du hva vi mener.

Du som søker stillingen, kan vise til dokumenterbare salgs/KAM resultater hvor fokuset ligger på å skape en merverdi for dine eksisterende og nye kunder. Du trives i en prestasjonsorientert kultur og oppfattes som positiv og engasjert med sterkt konkurranseinstinkt. Vi har stor faglig kunnskap internt i organisasjonen og du evner og jobbe i matrise samt å lære av de dyktige menneskene som allerede befinner seg der. 

Det vi kan tilby deg

  • Faglig utvikling, rikelig med utfordringer og alle forutsetninger for å lykkes i et internasjonalt konsern
  • Nødvendig myndighet og ansvar
  • En profesjonell organisasjon og virksomhet som vil bidra til vekst
  • Jobbe i et tverrfaglig samarbeid i Kesko Norge (Onninen, Byggmakker)
  • Interne salgsutviklingsprogrammer
  • En arbeidsgiver med investeringsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser, forsikrings- og pensjonsordninger
  • Firmabilordning
  • Stor grad av frihet under ansvar

Generell informasjon

Vi gjennomfører intervjuer fortløpende, så synes du dette ser spennende og interessant ut, håper vi du sender oss søknad og CV snarest mulig. 

Eventuelle spørsmål om stillingen rettes til HR Rådgiver Bjørn Trangsrud på telefon: 920 15 309.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Om konsernet

K-Group BTT Norge er det finske børsnoterte Kesko Oyj’s virksomheter i Norge. Samlet kundeomsetning for virksomhetene er ca. 10,2 milliarder NOK (2020).
Hovedselskaper er Onninen AS, Byggmakker Handel AS og Byggmakker CF AS som driver konsepter med variert handelsvirksomhet innen Retail- og kjededrift, grossistvirksomhet og distribusjon. Onninen AS med omsetning på 2,6 milliarder (2020) er markedsleder som elektrogrossist, og innehar også sterk posisjon i segmenter som Industri og Infra. Onninen sysselsetter om lag 350 ansatte. Vår misjon er å skape velferd på en ansvarlig måte for alle interessenter og hele samfunnet. Vår visjon er å være en effektiviserende partner for proffkundene, og å tilby overraskende enkel handel for forbrukerne. I bunn ligger vår grunnverdi – kunde og kvalitet i alt vi gjør. Vi verdsetter et mangfold av mennesker, og ønsker å speile samfunnets sammensetning også blant våre medarbeidere.

Byggmakker har en kundeomsetning i proff- og forbrukermarkedet på ca. 7,6 milliarder kroner (2020) og sysselsetter om lag 2300 ansatte. Vi er landsdekkende med ca. 100 butikker. Selskapene er lokalisert med hovedkontor på Berger i Skedsmo. 

Kesko building and technical trade (BTT) er en av de største aktørene innen byggevare og tekniskhandel i Nord-Europa, og inkluderer kjeder som Byggmakker, K-rauta, Senukai, OMA og Rautakesko. Selskapet opererer i Norge, Finland, Sverige, Estland, Latvia, Litauen og Hviterussland. Les mer om Kesko BTT: https://kesko.fi/en/company/divisions/building-and-technical-trade/

Søknadsfrist

6. september 2021

Arbeidsgiver

Kommune

Bergen Lillestrøm Stavanger Ålesund

Omfang

Heltid

Varighet

Fast

Arbeidssted

Kam industri og samferdsel – Onninen – Jobbnorge – ID 210219