Vil du bli vår nye driftsleder, og arbeide med salg/booking, driftsplanlegging og administrasjon? ARNØY BRYGGE AS søker ny medarbeider i Bodø, som vil få en sentral rolle i drift og utvikling av vårt selskap.

Driftsleder

Kundeoppfølging og booking – Driftsplanlegging - Administrasjon

Arnøy Brygge AS er et veletablert reiselivsanlegg med tilbud til både individuelle reisende, fisketurister og bedriftsmarkedet. Vi søker nå driftsleder med fast kontorsted Bodø, i tillegg må det påregnes noe tilstedeværelse på vårt anlegg på Nordarnøy. Stillingen vil ha hovedansvar for booking og forespørsler, samt praktisk driftsplanlegging av arrangement og opphold. Du vil få ansvar for visse administrative oppgaver knyttet til driften av ARNØY BRYGGE, og vi ønsker at du også skal bistå noe i administrasjon av ARNØY HOLDING AS inkludert ARNØYBYGG AS.

Ingen dag er lik hos oss, så det er viktig at du er fleksibel og åpen for at oppgaver blir tilpasset bedriftens behov ut fra din kompetanse og interesse.

Sentrale arbeidsoppgaver er:

 • Lede ARNØY BRYGGE sin kundeoppfølging, salg/tilbud, booking, og profilering i sosiale medier
 • Bidra til godt vertskap når kunder ankommer ARNØY BRYGGE, særlig bedriftskunder.
 • Lage operative planer for arrangement og aktiviteter, og koordinere dette med drift.
 • Planlegge vaktlister og bemanning, samt kontroll av timer/lønnsgrunnlag i Smart Dok
 • Lage utgående fakturaer (i VisBook) og videreformidle inngående fakturaer (i Poweroffice Go).
 • Være en pådriver for gode kvalitetsmål, og bidra til utvikling og vedlikehold av bedriftens rutiner i forbindelse med kvalitet, HMS og miljø.
 • Være støtte for daglig leder og drift, og bidra til god intern samhandling
 • Delta i interne utviklingsprosjekter. Herunder arbeid med produktutvikling, web og online booking.

Vi søker deg som har/er:

 • Noen års erfaring fra arbeidslivet, gjerne fra reiseliv eller annen servicenæring.
  Erfaring fra kundekontakt og utadrettet arbeid er en fordel.
 • Høyere utdanning er ikke et krav, men en fordel. F.eks. innen reiseliv, økonomi/adm. el. l.
 • Vi ønsker at du er kundeorientert, positiv, serviceinnstilt og har gode relasjonelle evner.
 • Du kommuniserer godt med ulike typer mennesker. Du har god fremstillingsevne, muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk. Eventuelle ferdigheter i flere europeiske språk er en styrke.
 • Du er strukturert, tillitsvekkende, fleksibel og trives med å arbeide både selvstendig og i team. Du har grunnleggende/gode it-kunnskaper, og er uredd for å bruke sosiale medier.

Vi tilbyr en fri og selvstendig stilling i en spennende og ekspansiv lokal reiselivsbedrift, hvor ansvar og oppgaver kan utvikles. Hos oss er det korte linjer, og du vil få stor innflytelse på drift og utvikling av selskapet. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi håper du ønsker å være med å bygge ARNØY BRYGGE for fremtiden.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med daglig leder John-Kristian Karlsen (900 45 006), e-post: jkk@arnoy.no eller vår rekrutteringspartner Essensi as ved Berit A. Laastad (971 60 626), e-post: berit.laastad@essensi.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfristen er 4. januar 2022, men kandidater vurderes fortløpende, så søk gjerne i dag.

OM ARNØY BRYGGE

ARNØY HOLDING AS er et familieeid konsern med John Kristian Karlsen som hovedeier. Total omsetning i konsernet nærmer seg 70 mill. og vi regner med at vi er ca. 50 ansatte i 2022. 
Arnøy Holding AS eier flere selskaper, hvor hovedaktiviteten er knyttet til ARNØY BRYGGE AS og ARNØYBYGG AS.

ARNØY BRYGGE AS er et reiselivsanlegg lokalisert på Nordarnøy ca. 30 min med hurtigbåt fra Bodø i Nordland fylke. Selskapet er veletablert og har satset stort de senere år, og kan i dag tilby opphold i moderne rorbusuiter, flott restaurant og møte-/kurslokaler. Vi er godt innarbeidet i det russiske og europeiske markeder innen fisketurisme og bedriftsarrangement, lokalt næringsliv og privatpersoner/grupper. Koronaen har satt sine spor i reiselivsmarkedet, og vi arbeider nå med aktiv nyskaping ovenfor både eksisterende og nye kundegrupper. Vi omsetter normalt for 12-15 millioner pr år, og har vekstambisjoner.

ARNØYBYGG AS er søsterselskap av Arnøy Brygge, og representerer den andre hovedaktiviteten av ARNØY HOLDING AS som konsern. Selskapet er entreprenør og driver både med nybygg og restaurering, og representerer hus- og hytteleverandøren Boligpartner i Salten-regionen. Omsetning i 2021 anslås til vel kr. 60 mill., og selskapet har ca. 30-40 ansatte etter behov. Kontorsted er Bodø, og den nye stillingen i ARNØY BRYGGE AS vil bli samlokalisert med vårt kontorsted i Sjøgata 5. Daglig leder for begge selskapene, er hovedeier John Kristian Karlsen.

Driftsleder – Arnøy Brygge – Essensi