Nyheter


Nyheter, tips til smartere rekruttering og mye mer

Datadrevet Metakampanje på 1-2-3

Det har aldri vært enklere å lage og publisere en datadrevet Metakampanje for din stilling. Gjennom vårt nyeste produkt får du enkelt designet annonsen din og med ett knappeklikk vil den automatisk publiseres på Facebook, Instagram og Messenger.

Les mer »

Meld din interesse-funksjon

Vår erfaring er at over halvparten av de som viser sin interesse er verdt å følge opp. Det gir både oss og kunden vår et forsprang når det gjelder å nå de mest attraktive kandidatene. Mange av finalekandidatene til stillinger har vært blant de som har brukt Interesse-knappen, sier Ramona Nesshaug, rekrutteringsrådgiver i Hyr.

Les mer »

Frantz – Mediekjøpsplattform for rekrutterere

Frantz er Norges råeste mediekjøpsplattform for deg som skal rekruttere. Vi har utviklet en HR-teknologi som sikrer at du når ut til relevante kandidater for stillingen din i større grad enn ved bruk av tradisjonell utlysning.

Les mer »

Datadrevet rekruttering gir resultater

– Allerede før selve stillingsannonsen var ute så hadde vi fått flere spennende kontakter som et direkte resultat av den datadrevne rekrutteringsprosessen til Frantz, sier Rune Frøyslie.

Les mer »

Vi har lyst ut stillingen, men får ingen søkere

Kjenner du deg igjen? Det er nok liten eller ingen trøst i at “alle” sliter med å få søkere i dag. Arbeidsledigheten i Norge har ikke vært lavere på 14 år og begreper som kandidattørke har etablert seg. Lyspunktet er likevel at noen lykkes og hos oss er datadrevet kandidatsøk et viktig element i jakten på nye kandidater.

Les mer »

Hodejakt og teknologi i ISCO

Hodejakt, eller search, er en viktig del av rekrutteringsprosessen hos ISCO. Passive kandidater – de som ikke (vet at de) er på jakt etter ny jobb – må aktivt oppsøkes for å gjøres oppmerksom ….

Les mer »

Kom i gang

https://www.frantz.no/wp-content/uploads/2020/06/Grupper_4.mp4 Medium markedspakke 39 500 kr Målretting på sosiale medier Målretting mot Frantzdata Programvare for effektmåling Analyse og jevnlig

Les mer »