Vil du jobbe med rekruttering hos oss?

Hei! 

Så kult at du klikket deg inn på akkurat vår annonse. Les videre for å finne ut hva vi kan tilby deg og hvorfor du bør søke jobb hos oss i Capus.

Vi søker: Rådgiver – Research & Analyse

Hva kan vi tilby deg?

Capus samarbeider med de største og mest profilerte kundene innen privat og offentlig sektor. Hos oss vil få en helt unik anledning til å bygge nettverk, både på kandidat- og kundesiden. Du vil få mulighet til å utforske det siste innen HR Tech, følge trender, analysere data og utfordre etablerte sannheter. Du får tid til å bygge innsikt og kunnskap med kvalitet i fokus. Vår jobb er å finne de beste kandidatene som er motivert og kvalifisert – til de beste kundene.

Rådgiver - Research & Analyse

Som Rådgiver – Research & Analyse i Capus vil du være med å bidra til vellykkede rekrutteringsprosesser for våre kunder. Du vil jobbe tett med noen av bransjens mest erfarne konsulenter og bidra til at teamet når sine mål. Vi ser for oss at du raskt vil bli en viktig ressursperson i teamet.

Hvem er du?

For å lykkes i rollen er det viktig at du trives og er trygg i møte med kunder og kandidater, og at du liker en variert og hektisk hverdag. Du må ha driv og et ønske om å være den beste innenfor ditt fagområde. Arbeidshverdagen strekker seg fra søk etter og dialog med gode kandidater, til koordinering av rekrutteringsoppdrag og møter med kunder. 

Vi ser for oss at dette beskriver deg:

  • Du har høyere utdanning på minimum bachelor-nivå
  • Du har 2-5 års arbeidserfaring, gjerne innenfor rekruttering, tjenestesalg eller lignende.
  • Det er fordelaktig om du har erfaring med digital/teknisk rekruttering og en genuin interesse for Tech og IT-bransjen.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Som person tror vi du er prosessorientert, selvgående, strukturert og pragmatisk.

Hos oss opplever du et inkluderende miljø, hvor du blir sett og hørt. Vi er opptatt av og bidrar til din kompetanseutvikling. Det er høyt under taket og vi strekker oss etter å spille hverandre gode. Du vil bli en del av Norges største research- og analyseteam, hvor blant annet sosiale aktiviteter skaper trivsel og samarbeid. Capus utnytter de beste rekrutteringssystemene, har et svært høyt IT – sikkerhetsnivå og har egne ansatte som arbeider med markedsføring. 

Søknader behandles fortløpende, kontakt gjerne Bjørn Gjølme (Daglig Leder) eller Thea Faye-Lund (Leder Research & Analyse) om du har spørsmål. 
Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 27. april 2022

Se mer om oss på www.capus.no.

Våre konsulenter 

Bjørn Gjølme
Daglig leder

+ 47 916 55 619
bjorn.gjolme@capus.no

Thea Faye-Lund
Leder Research & Analyse

+ 47 913 92 739
thea.faye.lund@capus.no

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Capus – Rådgiver – Research og Analyse