Vil du ha et fortrinn på jobbintervjuet? Hør podcasten om stillingen:

Hva bør være standarden for morgendagens rekruttering?

Denne annonsen er til deg som er genuint opptatt av teknologirekruttering. Den er til deg som har lyst til å bygge et rekrutteringsselskap slik det burde være – for det er vår ambisjon med MeyerHaugen. Vi løser vanskelige rekrutteringsoppdrag for store kunder i privat og offentlig sektor, i Norge og i Norden.

Og rekruttering kan virkelig være vanskelig – særlig til digitale stillinger. Siden markedet er såpass krevende er det mange som vil jobbe med oss, og vi har bygget et av Norges sterkeste ekspertteam av IT-rekrutterere. Visjonen vår er å sette standarden for morgendagens rekruttering.

Hvis du kan tenke deg å jobbe med IT-rekruttering, i et dedikert team som tør å utfordre etablerte tankesett – da bør du lese videre.

Om jobben 
Som rådgiver hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil jobbe med rekruttering av tunge spesialister og ledere innenfor IT og Digitalisering for et en rekke ulike arbeidsgivere. Med tett støtte fra kollegaer vil du ha fullt eierskap i prosessene. Som rekrutteringsspesialist vil du jobbe fra A til Å i prossessene – fra kandidatsøk og seleksjon frem til endelig signatur. Du vil jobbe tett på kandidater og kunder, og være både veileder og los for begge parter i rekrutteringsprosessen.

Vi kommer til å forvente at du utfordrer oss på hvordan vi kan gjøre ting bedre, for målet er at vi sammen skal sette standarden for fremtidens rekruttering. 

Oppgaver 

  • Rekruttering av fagspesialister og ledere med digital kompetanse. Vi jobber med alt fra utviklere og data engineers, til IT-direktører. Du vil ha ansvar for alt fra definisjon av oppdragsbeskrivelser, til annonsering (dersom du tror det fungerer), search, kandidathåndtering, intervjuer, testing og kundekommunikasjon underveis i prosessen.
  • Sikre at MeyerHaugen i fellesskap leverer verdi og topp kvalitet for kunder og kandidater 
  • Lete etter bedre måter å gjøre rekruttering på, for å sikre gode kundeleveranser og bedre kandidatopplevelser 
  • Med mindre du ønsker det er det ingen krav om at du skal jobbe med salg og kundeutvikling. Samtidig har du en viktig rolle i dette siden omtrent halvparten av salget vårt kommer grunnet solide leveranser med høy kvalitet.
  • Ved behov støtte kollegaer når de trenger hjelp, og selv be om hjelp når du trenger det 

Kvalifikasjoner 
Vi ser etter mennesker som brenner for rekruttering, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. For å gå inn i denne rollen bør du ha forståelse for hva det vil si å rekruttere teknologispesialister. Du bør være motivert for å jobbe med fulle rekrutteringsprosesser, fra søk til seleksjon og signering, og like utfordringer som ligger i å rekruttere til roller som oppdragsgivere ikke selv klarer å fylle. For å være trygg på at du vil dette bør du ha jobbet hands-on med rekruttering til krevende digitale roller innen for eksempel arkitektur, UX/UI, data engineering, prosjektledelse og/eller utvikling.

Vårt løfte til deg
Vi er i ferd med å bygge Norges sterkeste fagmiljø innen rekruttering. Vi tror at veien til mål er lettere hvis vi lar folk jobbe med det de er best til, og belønner vår samlede suksess fremfor individuelle resultater. Hvis du er opptatt av god rekruttering, og er enig i at suksess skapes best sammen – da vil vi gjerne bli kjent med deg. Vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å lykkes hos oss – så kan vi sammen finne bedre måter å rekruttere på.

Vil du vite mer?
Som standard i alle rekrutteringsprosesser bruker vi i MeyerHaugen podkast som verktøy. Her kan du lytte til et intervju hvor Sverre Haugen intervjuer teamledere Daniel Pedersen og Henrik Andersson om hva denne jobben egentlig handler om: INTERVJU OM JOBBEN

Kontaktperson er Sverre Haugen (924 01 771 / sverre@meyerhaugen.no) –  ta gjerne kontakt for en uformell og konfidensiell prat 

Søknadsfrist: 10. Januar

Arbeidsgiver: 

MeyerHaugen AS

Stortingsgata 12

0161 Oslo

Nettside:

www.meyerhaugen.no

Facebook

LinkedIn

Søknadsfrist: 10. januar 2022

Arbeidsplass: Oslo

Tittel: Rekrutteringsspesialist IT

Sektor: Privat

Omfang: Fast

Antall stillinger: 2

Sverre Haugen

sverre@meyerhaugen.no

+4792 40 1771

LinkedIn

Om MeyerHaugen

MeyerHaugen er et verdidrevet rekrutteringsselskap som har som visjon «å sette standarden for fremtidens rekruttering». Vi utfordrer etablerte tankesett om rekruttering, og kombinerer teknologibruk og personlig service for å sikre at rekruttering blir en positiv opplevelse for alle parter. Vi har vært ledere og rekrutteringsansvarlige i store virksomheter, og hodejegere for små og store organisasjoner både i privat og offentlig sektor. MeyerHaugen har erfaring fra en rekke ulike bransjer og bistår med rekruttering av ledere og spesialister i tillegg til rådgivning og kurs.

MeyerHaugen – Rekrutteringsspesialist IT