Vi styrker teamene våre på lederrekruttering, lederutvikling og organisasjonsutvikling og søker

Seniorrådgivere - Bodø

Lederrekruttering, lederutvikling og organisasjonsutvikling i Bedriftskompetanse

Lederrekruttering, lederutvikling og organisasjonsutvikling er sentrale og etterspurte kompetanseområder i Bedriftskompetanse. Innenfor disse samarbeider vi med ulike og spennende kunder, både i privat og offentlig sektor, og i en stor faglig bredde. Vi har nå behov for å styrke vår kapasitet på etablerte områder, samtidig som du kanskje kan tilføre ny kunnskap og nye tjenester for våre kunder?

Hvem ser vi etter?

Ønsker du å jobbe med lederrekruttering eller lederutvikling er vi åpne for kandidater med erfaring fra privat og/eller offentlig sektor. Til å styrke teamet på organisasjonsutvikling ser vi spesielt etter deg som har erfaring fra kommunal sektor.

Vi søker deg som er sterk i faget. Samtidig er dine holdninger viktig for oss. Du ønsker å bli utfordret, fordi du vet at det gir vekst og utvikling. Du er opptatt av å spille dine kollegaer stadig bedre, fordi du vet at det skaper et dyktig, sterkt og stolt kollegium. Kjenner du deg også igjen i følgende, har du gode forutsetninger for å lykkes sammen med oss:

  • Analytiske ferdigheter, herunder relevant høyere utdanning
  • Gjerne ledererfaring, men det er ikke et krav
  • Kompetanse på prosjekt- og prosessledelse
  • Du trives i møte med andre mennesker – er en god lytter og deler villig av din faglighet
  • Du evner og trives med å formidle din og selskapets samlede kompetanse
  • Du skriver godt – og liker å gjøre det
Audun Gullesen

Velkommen!

Vi ønsker velkommen til et kunnskapsdrevet selskap. Våre medarbeidere beskriver arbeidshverdagen som utviklende, meningsfull og samfunnsnyttig. Du vil oppleve varierte dager sammen med et faglig engasjert kollegium, hvor vi til enhver tid søker samarbeid både innenfor og på tvers av våre tjenesteområder. Vår faglighet, nytten av våre bidrag og samarbeidet med våre medarbeidere er noe våre kunder gir oss høy score på i sine evalueringer.

Samtidig som vi vil være tydelig i våre forventninger til deg, vil vi bidra med det vi kan for at du skal lykkes. Dette gjennom å inkludere deg i prosjektteam som byr på gjensidig faglig og personlig utvikling, fagledelse som gir deg gode rammer for din arbeidsutførelse, og personalledelse som lytter til dine behov, gir støtte og anerkjenner din innsats.


Nysgjerrig? Ta gjerne kontakt for en prat!

Adm. direktør Roger Veinan, tlf. 997 08 589, e-post: rv@bedriftskompetanse.no

Ass. direktør Linn B. Sollund-Walberg, tlf. 990 06 318, e-post: lsw@bedriftskompetanse.no

 

Om oss

I 40 år har Bedriftskompetanse AS bidratt til å utvikle mennesker, virksomheter og næringer i Nord-Norge. Dette gjennom solid kompetanse på fag og region, praktisk erfaring, sterkt resultatfokus og genuint engasjement. 

Vi er et miljø med spisskompetanser i en spennende bredde – hvor læring og utvikling står i fokus, for våre kunder og for oss selv.

Bli gjerne bedre kjent med oss og våre tjenester på www.bedriftskompetanse.no. 

Søknadsfrist

10. august 2021

Arbeidsgiver

Kommune

Bodø

Omfang

Heltid (2 stillinger)

Varighet

Fast

Arbeidssted

Bodø

Seniorrådgivere – Bedriftskompetanse – Jobbnorge – ID 209490