Vil du jobbe i vårt tverrfaglige team innen bedriftshelsetjenesten?

Yrkeshygieniker/verneingeniør

Om Frisk i nord

FRISK I NORD SA er en godkjent privat bedriftshelsetjeneste som er lokalisert i Hammerfest. Vi eies av våre medlemsbedrifter som er lokalisert i Vest-Finnmark.

Omsetningen i 2020 var på 4,8 mill. Vårt tverrfaglige team består av 6 ansatte. Vi tilbyr rådgivingstjenester innen forebyggende helse-miljø og sikkerhetsarbeid.

Om stillingen

Vi søker etter yrkeshygieniker/verneingeniør i 100 % stilling til vårt kontor i Hammerfest. Arbeidet består av identifikasjon og undersøkelse av kjemiske, biologiske og fysiske arbeidsmiljøfaktorer inkludert vurdering av risiko for helseskade og foreslå forebyggende tiltak.

Arbeidsområdet er bredt, og medfører også rådgiving og opplæringsvirksomhet i forhold til arbeidsmiljø og systematisk HMS-arbeid for medlemsbedriftene.

Kvalifikasjoner

Søkere bør ha høyere teknisk utdannelse. Erfaring fra fagområdet og bedriftshelsetjeneste er en fordel. I tillegg ønsker vi en medarbeider som kan jobbe selvstendig, gode samarbeidsevner, god muntlig og skriftlig kommunikasjon og som kan motivere andre.

Vi kan tilby

  • et positivt og uformelt arbeidsmiljø med varierte og selvstendige arbeidsoppgaver
  • bedriften har kollektiv pensjonsordning og gruppelivsforsikring
  • lønn etter avtale

Generell informasjon

Søknadsfrist: 23.04.21.
Nærmere opplysninger om stillingen fås hos daglig leder Wenche Stenvoll, mob.nr. 971  19 089.

Søknad med vitnemål sendes:

FRISK I NORD, postboks 241, 9615 Hammerfest mrk. ”søknad stilling daglig leder” eller elektronisk til wenche@friskinord.no

Søknadsfrist

23. april 2021

Arbeidsgiver

Kommune

Hammerfest

Omfang

Heltid

Varighet

Fast

Arbeidssted

Frisk i Nord – Yrkeshygeniker – Jobbnorge