Elektro AS trenger en ny medarbeider: Lønn- og regnskapsmedarbeider

i heltidsstilling til vår økonomiavdeling. Avdelingen ivaretar økonomi- og regnskapsfunksjonen for mange av konsernets bedrifter, og benytter Microsoft Dynamics AX (Axapta) som økonomisystem.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker erfarne søkere som trives med lønn og regnskap. Du bør ha utdanning innen regnskap og økonomi, men lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Du vil og har mulighet til å yte litt ekstra i travle perioder, samt er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. Vi vektlegger egenskaper som gode samarbeidsevner, nøyaktighet, høy servicegrad og selvstendighet.

Vi kan tilby

Utfordrende arbeid i et trivelig og dynamisk arbeidsmiljø i et konsern i vekst. Lønn etter avtale. Gode personalforsikringer, sosiale goder og velferdsordninger.

Spørsmål?

Har du lyst til å bli en del av vårt team, eller lurer du på noe rundt denne jobben? Ta kontakt med vår kontaktperson nederst i jobbutlysningen.

Søknad

Søknadsfrist: 7. april 2021

Skriftlig søknad med CV samt attester sendes til frode.enoksen@elektro.no. eller pr. post til: Elektro AS, økonomiavd, Postboks 1432, 8037 Bodø. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Attester og vitnemål medbringes ved eventuelt intervju.

Bor du ikke i Bodø?

Bor du ikke i Bodø i dag? Det er mange gode grunner til å flytte til Bodø, og Bodø i Vinden gir deg flere av disse.

Kontaktperson: Økonomidirektør Frode Enoksen, tlf. +47 90 10 70 94
Elektro AS – Lønn- og regnskapsmedarbeider