Vi lager verdens beste programvare for sjømatnæringen, og vokser i full fart. På få år har vi gått fra å være et mellomstort Averøy-selskap til et globalt konsern med ansatte i Norge, Nord-Amerika, Chile, og på Island, med et av Midt-Norges største og beste utviklingsteam. Nå er vi på jakt etter en dyktig QA Manager som kan lede kvalitetssikringen av løsningene våre.

Maritech har siden 1976 vært en ledende programvareleverandør til sjømatnæringen i Norge. Siden 2015 har vi vokst fra 35 til 110 ansatte, vi har utvidet verdikjeden gjennom oppkjøp både nasjonalt og internasjonalt, og vi har bygd en plattform for morgendagens programvare i sky. Vi har også tatt en ledende posisjon i Norge innen programvare for transport og logistikk, og skaper verdi for kundene våre gjennom høy teknologikompetanse kombinert med solid bransjeforståelse i hele verdikjeden.

I denne stillingen ønsker vi en person med erfaring fra kvalitetsledelse innen systemutvikling, som vil bidra til å løfte utviklingsteamet og vårt arbeid med testing og kvalitet.

Vi leter etter en løsningsorientert, strukturert og initiativrik person med stor gjennomføringskraft. Du må være nøyaktig, god på samarbeid og kommunikasjon, og trives med å jobbe i team. Du har fullført høyere utdanning og erfaring med både manuell testing og test-automasjon for software. Det er en stor fordel om du har erfaring med .NET. 

Vår skybaserte enterprise-plattform hostes i Microsoft Azure. Frontend utvikles i Angular 10, og backend utvikles i C# .Net Core. Andre teknologier vi bruker er blant annet Docker, Kubernetes, Analysis server, TypeScript, SQL og diverse Azure-tjenester som forenkler vår utvikling.

Arbeidsoppgaver

 • Lede, administrere, planlegge og koordinere gjennomføringen av testaktiviteter
 • Bygge et kvalitets- og testsystem for vår software
 • Behandle krav, risiko og avvik, samt rapportering
 • Bidra til utarbeidelse og gjennomføring av testspesifikasjoner og testtilfeller
 • Bidra med videreutvikling av testmetodikk, testverktøy og rammeverk
 • Jobbe tett sammen med utvikling/DevOps-teamet
 • Være et bindeledd mellom utvikling og produksjon

Som en del av Maritech får du være med på en spennende reise i en organisasjon med hårete mål og høyt tempo, der du vil lære noe nytt hver eneste dag.

Du får:

 • Et selskap i kontinuerlig utvikling med ambisiøse mål
 • Fleksibel arbeidstid med kontorsted i Molde
 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et aktivt miljø med entusiastiske og dyktige kolleger
 • Muligheter for utvikling og kompetanseheving
 • Konkurransedyktige betingelser
Arbeidsgiver: Maritech Systems AS
Stillingstittel: QA Manager
Arbeidssted: Verftgata 10, 6416 Molde
Søknadsfrist: 25.04.2021
Spørsmål om stillingen
 

Marius Halvorsen

Management Consultant, Yapril Ålesund og Molde

Maritech Systems AS

I mer enn 40 år har Maritech vært en ledende leverandør av softwareløsninger til sjømatnæringen, og mange av verdens største aktører er på kundelisten. 70% av all sjømat fra Norge behandles av Maritech sine systemer. Løsningene sørger for kontroll, sporing og digitalisering gjennom hele verdikjeden. I tillegg bruker mange av Norges ledende logistikkselskaper vår programvare for transport, logistikk og fortolling.

Selskapet har en klar vekststrategi som inkluderer utvidelse i funksjonalitet, utvidelse i verdikjeden og internasjonal ekspansjon. I 2018 etablerte selskapet DigitalSeafood Innovation Lab og et eget team med dataanalytikere, hvorav flere med PhD. I 2019 og 2020 har Maritech kjøpt IoT-selskapet Lillebakk, logistikksystem-leverandøren Timpex, EDI-Systems på Sortland, samt investert i sjømatanalyseselskapet Sea Data Center på Island. Selskapet har de siste 5 årene hatt en årlig vekst på 23% fra omsetning på 39 MNOK i 2014 til 108 MNOK i 2019.

Maritech har 110 ansatte med stor kompetanse innen sjømat, logistikk og teknologi, og er et av Midt-Norges største softwareselskaper. I Norge har selskapet kontorer i Molde, på Averøy, Åndalsnes, i Trondheim, Harstad og på Sortland. Selskapets hovedkontor i Nord-Amerika ligger i Halifax, Canada og selskapet er også representert på Island og i Chile.

Yapril – Maritech – QA Manager