Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Justis- og beredskapsdepartementet jobber for rettssikkerhet og trygghet. Vårt ansvarsområde er stort, og våre saksfelt er gjenstand for mye oppmerksomhet. Vi er en spennende arbeidsplass med et krevende samfunnsoppdrag. Oppgavene vi skal løse er viktige for mange menneskers hverdag og for Norge som rettsstat.
Justis- og beredskapsdepartementet ivaretar rollene som faglig sekretariat for politisk ledelse, som etatstyrer og som forvaltningsorgan. Justis- og beredskapsdepartementet har det overordnede ansvaret for å utforme statens innvandringspolitikk.
For mer informasjon om departementet, se www.regjeringen.no.
Innvandringsavdelingen har ansvaret for gjennomføringen av regjeringens innvandringspolitikk. Det innebærer bl.a. regelverksutviklingen på utlendingsfeltet, styringen av Utlendingsdirektoratet (UDI) og det administrative ansvaret for Utlendingsnemnda (UNE). Avdelingen har også ansvaret for å ivareta norske interesser på utlendingsfeltet i samarbeidet med EU, på Schengenområdet og overfor en rekke internasjonale organisasjoner.
Avdelingen har pr. i dag ca. 40 medarbeidere og en ledergruppe på fire avdelingsdirektører i tillegg til ekspedisjonssjefen.
Arbeidet på innvandringsfeltet er et sammensatt samfunnsoppdrag med stor politisk oppmerksomhet, nasjonalt og internasjonalt. Arbeidet preges av globale trender og internasjonale forpliktelser, og av et detaljert regelverk som griper inn i livet til enkeltmennesker. Både globale og nasjonale forhold påvirker arbeidet på kort og på lang sikt.
En sentral oppgave for ekspedisjonssjefen er å sikre et godt regelverk, og styring av UDI og UNE i tråd med moderne og statlige styringsprinsipper. Videre skal ekspedisjonssjefen tilrettelegge for langsiktig politikkutforming, herunder beredskapsplanlegging for svingninger i antall ankomster og søknader om opphold og asyl.
Vi forventer at vår nye leder evner å sikre at avdelingen er effektiv, utviklingsorientert og fleksibel i møte med utfordringene på kort og lang sikt. Du må sikre rett kompetanse, og bidra til et godt samarbeid internt, på tvers av forvaltningen og på tvers av samfunnet for øvrig.
Vår nye leder er en del av JDs toppledergruppe, og vi forventer at du bidrar aktivt i toppledergruppens arbeid. Utvikling av egen ledergruppe vil også være en sentral oppgave.
Det er en fordel med
Som ansatt i Justis- og beredskapsdepartementet, forventer vi at du skal kunne identifisere deg med våre verdier som er åpenhet, integritet og arbeidsglede.
Les mer om å jobbe i JD her.
Lønn: Etter avtale og innenfor rammen av statens lederlønnsordning.
Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.
Den som ansettes må være norsk statsborger og kunne sikkerhetsklareres.
Tiltredelse: Så snart som mulig etter 1. september 2021
Ta gjerne kontakt med departementsråd Heidi Heggenes tlf. 22 24 55 35 eller assisterende departementsråd Anne K Herse, tlf. 48 14 52 70 for en uforpliktende samtale eller for nærmere opplysninger om stillingen.
Søknad sendes elektronisk via linken “Søk stillingen” øverst på denne siden. Legg ved vitnemål og eventuelle attester. Etter søknadsfristen vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.
Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for ansatte som har behov for det.
Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.