SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · OSLO

Operations Director

Har du lyst til å løfte oss inn i fremtiden?

Pipelife er blant Norges største fagmiljø innen rørteknologi. Vi er Norges ledende produsent av plastrørsystemer for alle typer utbyggere, og bidrar til at offentlig og privat sektor utvikler og vedlikeholder kritisk infrastruktur for vann, strøm og informasjon. 

Vårt fokus på å være i front av både utvikling og sikkerhet krever mye av oss, og gir mye til kundene. Derfor kan vi levere løsninger som varer og som møter fremtidens krav i forhold til klimaendringer, teknologi og informasjonssamfunnet. Framtidens Norge må bygges på en robust og bærekraftig måte – både miljømessig og økonomisk. Vi ønsker å forbli en leverandør som kan ta denne reisen sammen med våre kunder. For å nå disse målene leter vi nå etter deg som ikke bare kan fylle skoene, men også kan være med å forme dem. Vi ser etter en Operations Director som vil løfte oss videre.

Pipelife, både i Norge og internasjonalt, er veldrevet og leverer gode resultater. Denne rollen gir deg mulighet til å komme inn på et strategisk nivå og gjøre oss enda bedre. Vi blir beskrevet som mennesker som vil fremover, er løsningsorienterte og som spiller hverandre gode. Som vår Operations Director vi du bistå inn i alle våre kritiske forretningsenheter med innsikt, analyse og implementering av strategiene våre.

Hvis du kjenner deg igjen som en leder med god innsikt i digitalisering, analytiske evner, god erfaring med prosjektledelse og god erfaring med forbedringsprosesser i produksjonsmiljø?  Da bør du lese videre.

Hva skal du gjøre

Hovedoppdraget til vår nye Operations Director vil være å løfte produksjons- og logistikknivået vårt. Vi ønsker at du tar grep for å identifisere strategier for å skape høyere grad av Operational Excellence, finner ut av hvordan vi kan gjøre logistikken vår mer effektiv, legge planer for hvordan vi kan bedre produktiviteten vår, hvordan vi kan optimalisere arbeidskapital og vareflyt, samt øke produksjonskapasiteten i tråd med markedsbehov.

Dette vil du ikke gjøre alene, men sammen med våre tre fabrikker, samt sterke lokale- og internasjonale fagmiljøer.

Sammen skal dere skape og utvikle nye arbeidsmetoder, for å stadig forbedre kvalitet og produktivitet og skape større muligheter fremover.

Nøkkelpunkter her vil være:

 • Operational Excellence
 • Supply Chain Management
 • Transformasjonsledelse
 • Kompetanseutvikling

Hva bør du ha erfaring med

 • Ledererfaring med strategisk kompetanse og dokumenterte resultater 
 • Kunne gjennomføre grundige analysere for å avdekke trender og fremtidige behov
 • God innsikt i digitalisering og hvilke muligheter det kan gi
 • God erfaring med og forståelse for kontinuerlig forbedringsprosseer (LEAN) i et produksjonsmiljø
 • God kjennskap og erfaring med prosjektledelse 
 • Relevant utdanning på høyere nivå
 • Flytende engelsk og norsk, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

Vi er over bevist om at for å lykkes i denne stillingen må du ha drivkraft, energi og et autentisk ønske om å forstå mennesker. Det vil kreve solid lederskap for å håndtere endringer, styre autonome team og hjelpe våre fabrikkorganisasjoner til å bli enda bedre.

 • Sterke lederegenskaper, spesielt endringsledelse, teamledelse og coaching.
 • Drivkraft og energi
 • Sterke organisatoriske og planleggingsevner.
 • Utmerkede kommunikasjons- og forhandlingsferdigheter
 • Evne til å arbeide under press og innenfor tidsfrister.

Hvordan går vi videre? 

Synes du dette virker spennende gleder vi oss til å høre fra deg! 
Har du spørsmål til stillingen eller ønsker en uformell samtale kan du kontakte våre rådgivere i Hudson Nordic, Senior Consultant Kristin Halvorsen tlf  97662533 epost kh@hudsonnordic.com eller Managing Partner Thomas Enstad tlf 92 63 54 39 epost te@hudsonnordic.com 

All kommunikasjon vil være konfidensiell også for vår oppdragsgiver hvis ønskelig. 

Grunnet GDPR vil vi kun behandle søknader som kommer inn gjennom vårt elektroniske søknadssystem. CVer eller annen personinformasjon send over epost vil ikke bli behandlet og slettet. 

Søknadsfrist: 12.05.2022

Om arbeidsgiver

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Våre rørsystem benyttes til sikker håndtering og beskyttelse av vann og avløp, kabelbeskyttelse og elektriske installasjoner.

Bedriften er en del av Wienerberger/Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrørsystem. 

Pipelife Norge har fabrikker ved hovedkontoret i Surnadal, på Stathelle og Ringebu, samt kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Harstad. Selskapet har ca. 250 ansatte og en årsomsetning på over 1,2 milliard norske kroner. Se også www.pipelife.no.

Operations Director – Pipelife – Hudson Nordic