SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · BERGEN

Produksjonssjef

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Som produksjonssjef er du ansvarlig for vårt verksted i Bergen samt overordnet ansvar for et mindre team i Oslo, og driver sammen med teamlederne arbeidet med å utvikle og effektivisere virksomheten. Du har fire teamledere som løpende rapporterer til deg. Rollen inkluderer å lede, følge opp og utvikle produksjonen/produksjonsprosessene i henhold til strategi, mål og kostnadsrammer. 

Oppgaver
• Ansvar for mål, resultater og leveranse
• Lede, motivere og coache ansatte – ansatte med sterk fagkunnskap innen sitt kompetanseområde – i alt ca 28 togteknikere
• Ansvar for KPI-er, handlingsplaner og gjennomføring av aktiviteter ved avvik
• Ansvarlig for planlegging, utvikling og implementering av kjøretøy-vedlikehold
• Utvikle og effektivisere innenfor ditt ansvarsområde
• Gjennomføre forbedringsarbeid, fortsatte investeringer og kundeprosjekter med fokus på kvalitet

Hvem er du?
Du har mange års erfaring som leder i industri, produksjon, transportbransjen eller tilsvarende. Det er en fordel hvis du har god kjennskap til Lean-produksjon. Du har et sterkt ansattfokus og en teknisk interesse. Som person har du svært gode kommunikasjons-egenskaper, er forretningsdrevet og resultatorientert.

Euromaint tilbyr
Vi tilbyr en variert og spennende jobb for et selskap i oppbyggelsesfasen i Norge, der du vil være en del av ledergruppen. Euromaint har vunnet en ni-årig avtale for vedlikehold og reparasjon av tog i Norge, og vil med det tilby en sikker jobb de nærmeste årene. Tett samarbeid med Euromaint i Sverige – hvor en vil kunne få faglig støtte og veiledning. Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter innen CAF gruppen.

Hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte Rolv Brudal i Hudson Nordic, som bistår i forbindelse med ansettelsen. Telefon 47351393 eller rb@hudsonnordic.com.

Vi ser frem til å motta søknaden din!

Med lang erfaring fra det svenske jernbanemarkedet satser Euromaint Rail på å bli en av de ledende aktørene innenfor industrielt vedlikehold av jernbanemateriell i Norden. Gjennom vår kontrakt med Vy Tog AS vil vi levere vedlikehold for samtlige tog i Trafikpakke 3 de kommende ni årene, inkludert lok og vogner på Bergensbanen og togene som går i lokaltrafikken i Bergen. Sammen med Vy har vi både dyp kunnskap om de lokale forutsetningene for togdrift og de seneste metodene for å drive effektivt og moderne vedlikehold med høy kvalitet. Euromaint tilbyr kvalifisert teknisk vedlikehold for å imøtekomme kundenes behov for pålitelige og tilgjengelige tog i drift.

Euromaint Sverige ble grunnlagt i 2001. Selskapet stammer fra SJ og har mer enn 100 års erfaring med kvalifisert vedlikehold av produksjon. Euromaint Sverige omsetter for om lag 1.600 millioner svenske kroner, og har om lag 1.000 ansatte (2018). Euromaint Norge ble etablert i 2018 som et ledd i satsning på å bli et av Nordens ledende selskap innen vedlikehold. Euromaint er eid av den børsnoterte spanske togprodusenten CAF.

Se https://euromaint.se

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
Euromaint – Produksjonssjef – Hudson Nordic – Bergen