Stillingsutlysning

Vi har ambisiøse vekstplaner som skal sette oss i stand til å løse fremtidens behov i fiskeflåten. For å lykkes med dette trenger vi enda flere dyktige fagarbeidere med på laget.

Vi har ambisiøse vekstplaner som skal sette oss i stand til å løse fremtidens behov i fiskeflåten. For å lykkes med dette trenger vi enda flere dyktige fagarbeidere med på laget.

Visste du at...?

 • Ballstad Slip er pilotanlegg for ZeroKyst som utvikler nullutslippsteknologi for fartøyer i sjømatnæringen.
 • Ballstad Slip tilbyr ombygging fra fossil drift til hybriddrift.
 • Vi oppgraderer eget anlegg for 100 millioner kroner for å kunne tilby en enda bedre arbeidsplass og et serviceanlegg rigget for fremtiden.

Vi søker fagarbeidere som har kraft til å hjelpe oss å bygge, forme og skape endring for framtiden.

Er du løsningsorientert, har stå-på-vilje og ønsker å bidra til å gjøre både oss og våre kunder bedre?

Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vi er særlig interessert i å komme i kontakt med deg som er: 

 • Sveiser/Platearbeider 
 • Mekaniker/Industrimekaniker 
 • Innredningssnekker

Vi søker også:

 • Servicetekniker redningsflåter / selger skipshandel

Vi bygger et sterkt kompetansemiljø på Ballstad i Lofoten, og ønsker å komme i kontakt med både deg som er under utdanning, og deg som har lengre/lang erfaring. 

Søknad med CV sendes til  jobb@ballstadslip.no
Vi vurderer søknadene løpende.
 

På Ballstad Slip får jeg jobbe sammen med en solid gjeng med gode holdninger. Vi har det gøy sammen, og terskelen for å ta opp ting vi ser kan bedres er lav.

På Ballstad Slip får jeg jobbe sammen med en solid gjeng med gode holdninger. Vi har det gøy sammen, og terskelen for å ta opp ting vi ser kan bedres er lav.

Hos oss er menneskene viktigst, og vi er stolte av å kunne tilby:

 • En fremtidsrettet og ansvarlig arbeidsplass midt i hjertet av vakre Lofoten 
 • Et solid og godt arbeidsmiljø hvor respekt og godt humør verdsettes høyt 
 • Ansvar og stor variasjon i arbeidsoppgaver – ingen dag er lik hos oss 
 • Vi går i bresjen for grønn omstilling, og gode faglige utviklingsmuligheter er derfor en selvfølge 
 • Ferskfiskaften, grilldag og ansattreiser i inn- og utland. Sammen finner vi på mye gøy! 
 • Nye og moderne lokaler, og gode lønns- og personalbetingelser som blant annet inkluderer fritids- og helseforsikring 
 • Pendlerordning for deg som er usikker på Lofoten som fast bosted 
 • Hjelp til å finne bolig 

Fortsatt ikke helt klar for å sende oss en søknad? Send oss din e-postadresse, så tar vi kontakt for en konfidensiell og uforpliktende prat.

Velkommen til oss​

Ballstad Slip AS ble etablert i 1918 og sysselsetter rundt 40 ansatte med kystfiskeflåten som viktigste kunde. Vi har en lang og stolt tradisjon med drift av skipsverft, skipshandel og flåteservice, og legger vekt på kunnskap, service og effektivitet i alt vi gjør. Vi er også opptatt av å være en del av løsningen i det grønne skiftet, og går derfor i bresjen for å finne løsninger til en utslippsfri kystflåte. Selskapet er godkjent lærlingbedrift, og du finner oss på Ballstad, midt i hjertet av Lofoten. 

Bor du ikke i Lofoten?

Lofot-eventyret venter på deg!

Ballstad ligger midt i øyriket Lofoten som er kjent for sin storslåtte natur og gode fiskemuligheter. Her har fiske og fangst til alle tider vært selve livsnerven i samfunnet, og Ballstad er i dag Lofotens største operative fiskevær.
På Ballstad er det godt å bo. Her finner du barnehager, barneskole og ungdomsskole. Her har fotballklubben trenere som også jobber for aldersbestemte landslag, og turnklubben sender deltakere til både små og store mesterskap.
«Alt e’ mulig» synes å være slagordet når 1100 Ballstadværinger svinger seg rundt for å skape den årlige folkefesten «Ballstaddagan», eller skaffer midler til tursti og nytt klubbhus til idrettslaget. Det er kanskje derfor du også finner dagligvarebutikk, hele fem spisesteder og 27 reiselivsbedrifter som byr på alt fra dykking og stisykling, til kajakk- og fisketurer nettopp her.
Midt i Lofoten: Fra Ballstad er det kort vei til handelssenteret Leknes (10 minutter), hvor du finner kulturskole, bibliotek, videregående skole og flyplass. Og i fiskeværet Stamsund (25 minutter) finner du figurteater, brukskunst, gallerier og Hurtigruteanløp. Resten av Lofoten når du med halvannen times kjøretur både vestover og østover.
Previous
Next

Kjenner du noen som bør jobbe for Ballstad Slip?

Send oss et tips, så kontakter vi vedkommende. Ender vi opp med å ansette den du tipser oss om, mottar du et gavekort på kr 500*. 

*Forutsetter signert arbeidskontrakt med kandidaten du har tipset om. Inntil én tipser pr nyansatt. Dersom flere har tipset om samme person, er det den som tipset først som mottar gavekort. For ansatte i Ballstad Slip gjelder egne retningslinjer. 

Ballstad Slip AS