Vil du være med å utvikle fremtidens sjømat?

Til vår fabrikk i Lofoten søker vi en kreativ og sjømatinteressert

Produktutvikler

I en tid hvor bærekraftig mat er i vinden som aldri før, faller likevel konsumet av sjømat. Dette ønsker LOFOTEN å gjøre noe med. Vi søker derfor en produktutvikler som brenner for å skape nye produkter som er sunne både for kroppen og for miljøet, og som har et sterkt ønske om å bidra til at flere velger sjømat oftere.

Stillingen er et 18-måneders vikariat med mulighet for forlengelse. Den rette kandidaten får muligheten til å utvikle nye og spennende produkter, og videreutvikle selskapets produktportefølje under merkevaren LOFOTEN.

Vår produktutvikler søker kontinuerlig etter å optimalisere produkt og prosesser. Kandidaten har evne til å balansere praktisk og teoretisk tilnærming på en god måte. Stillingen vil samarbeide tett på tvers av fagene, fra marked og innovasjon til økonomi, innkjøp, produksjon og kvalitet.

Ansvarsområder:

  • Utvikling av produkter og emballasjeløsninger
  • Optimalisering og vedlikehold av eksisterende produktportefølje
  • Prosjektledelse fra praktiske forsøk til fullskala produksjon
  • Prosjektbistand i øvrige utviklingsprosjekt
  • Koordinere sensoriske forsøk og forbrukerundersøkelser
  • Samarbeide med leverandører og relevante fagmiljøer internt og eksternt.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning innen næringsmiddelindustri eller kokkefag
  • Relevant erfaring fra matindustrien er ønskelig
  • Genuin interesse for mat, råvarer og smak
  • Forståelse for teknologi, prosess og råvarekvalitet, samt sammenhengen mellom disse i næringsmiddelproduksjon.

INSULA har definert NÆR, MODIG og ENGASJERT som sine kjerneverdier, og disse egenskapene ønsker vi at også vår Produktutvikler lever etter.

I tillegg søker vi etter deg med følgende personlige egenskaper: 

  • Kreativ, løsningsorientert og fleksibel
  • Fremoverlent og selvgående
  • Analytisk og strukturert med stor grad av nøyaktighet
  • Kvalitetsbevisst
  • Gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team
  • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne

Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Som vår nye kollega får du en spennende og viktig stilling i et selskap i vekst. Du får også gleden av å jobbe sammen med mange dyktige og trivelige mennesker som alle har et felles mål; å sikre at vi leverer den beste sjømaten til kvalitetsbevisste forbrukere i hele Norge. Vi gleder oss til å møte deg!

Er du vår nye Produktutvikler? Send en skriftlig søknad med CV og attester til ase.johansen@insula.no . Merk søknaden «Produktutvikler Lofoten».

Har du spørsmål? Ring oss gjerne – Markedssjef Johannes Strøm, telefon 917 87 030 eller Produktutvikler Trygve Valla Lydersen, telefon 456 12 314.

Arbeidssted: Havet 45, Leknes i Lofoten

Ønsket tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: 24. september 2020

Lofotprodukt AS markedsfører og selger foredlet sjømat hovedsakelig under merkevarene «Lofoten» og «Madam Bergen» til dagligvare- og storhusholdningsmarkedet i Norge. Bedriften ble etablert i 1994 i Lofoten, og har siden den gang bygget en av Norges sterkeste merkevarer innen sjømat. Vi er mest kjent for våre fiskekaker, fiskeburgere og røkelaks, men har også produkter innen flere sjømatkategorier som fersk og fryst fisk, ferdigretter, sushi, skalldyr og tørrfisk. Selskapet har hovedkontor i Oslo, et landsdekkende salgskorps og hoveddelen av våre produkter produseres ved vår søsterfabrikk i Lofoten.

Lofotprodukt omsatte i 2019 for 619 mill. og inngår i det nordiske sjømatkonsernet Insula AS med totalt 1000 ansatte, og en omsetning i 2019 på NOK 5,5 mrd. For mer informasjon se www.lofoten.no og www.insula.no.

Lofotprodukt – Produktutvikler