Prosjektleder kai og bygg

Vil du jobbe i et godt fagmiljø med flinke folk som ikke for alt i verden skal bli størst, men heller fokusere på langsiktig utvikling av kvalitet, kompetanse og godt arbeidsmiljø?

Vi ser fremover og ønsker å bygge videre der vi er gode, og samtidig utvikle oss i retning som gjør oss attraktive som entreprenør og arbeidsplass med fokus på kvalitet, kompetanse og godt arbeidsmiljø.

Vi ønsker oss en prosjektleder som er utdannet ingeniør eller sivilingeniør, og erfaring med 

  • Anbudsregning og risikovurdering
  • Oppfølging av prosjektene
  • Være konkret og direkte, og en god samarbeidspartner

Du får en sentral rolle i videreutviklingen av selskapet, og vi ønsker at du går inn for «det lange løp».

Våre nisje-prosjekter er kai bygging, både betong og tre, samt industribygninger og offentlige bygg. Vi har et sterkt fagmiljø og en ny prosjektleder vil få muligheten til å utvikle mye kunnskap rundt våre hovedområder samtidig som du vil få spillerom til å tenke nytt.

Vi kan tilby en ny prosjektleder konkurransedyktige lønns og pensjonsvilkår, godt arbeidsmiljø med god takhøyde, mulighet for å være med å forme framtiden for bedriften og kompetanseutvikling i samsvar med bedriftens retning.

For nærmere informasjon ta kontakt med Daglig leder Mari Johnsen, telefon 958 56 465, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 402 82 150.

Vi behandler søknader fortløpende og oppfordrer deg til å melde din interesse for nærmere samtale. Alle henvendelser blir håndtert med diskresjon.

Arbeidssted: Tromsø

Er du interessert?
Vi oppfordrer til å ta kontakt for nærmere samtale.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

BME Johnsen AS er totalentreprenør som ble etablert i 1949 og har drevet med kai bygging som spesialfelt siden 1959. Vi har og stor kompetanse innenfor industri og offentlige bygg. Firmaet teller i dag totalt 21 ansatte med lidenskap for både tømring og betongarbeid

BME Johnsen as – Prosjektleder Kai og bygg – de4