SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER

Salgssjef - Pumper og pumpestasjoner

QPS AS er en spennende bedrift som ligger på “feil side av Rinnelva” som vi som er fra Verdal`n sier. Vi er lokalisert på Rinnleiret som er en “nedlagt” militærleir i Levanger Kommune. Vi ligger dermed svært sentralt til i forhold til industrinavet i Verdal, med sine grossister. Det er også sentralt i forhold til tog / flyplass og ca. 1 t 10 min til Trondheim.
Bedriften ble etablert i 2012 og har hatt økende omsetning og gode resultater i takt med utviklingen.

14. november 2022 fikk QPS AS nye eiere og er nå eid av Pipelife. Med nye eiere kommer nye muligheter. Vekst, økning av omsetning og profesjonalisering av bedriften er en del av fremtiden.
Pipelife er Norges største produsent av plastrørsystemer for vann, avløp og elektro. QPS AS er stolte av å ha dem som eiere og partnere for fremtiden.

Hva gjør vi i QPS?

Vi bygger alt som har med pumping av ulike typer væsker å gjøre – væsker slik som avløpsvann, rent vann, sjøvann og andre flytende substanser som kan pumpes fra ett sted til ett annet, og vi har gode referanser fra nord til sør. Vi snakker for eksempel da om avløpspumpestasjoner, trykkøkning av vann, vannbehandlingsanlegg, sjøvannsanlegg for oppdrettsnæring, samt energiløsninger for bygg. QPS bygger i hovedsak prefabrikkerte anlegg her på vår fabrikk, men vi bygger også på anleggsplass de gangene det er nødvendig. Selskapet bygger komplette anlegg, og det er involvert flere fag som, betong, tre, elektro, automasjon, sveis, industrirør og VVS.

Hvem er det vi leter etter?

Vi leter etter deg som skal være vår kommersielle drivkraft. Vi leter etter deg som er nysgjerrig, ambisiøs og ser muligheter. Du bør ha god teknisk innsikt innen vårt fagområde, like å levere gode resultater og trives med å få hele organisasjonen med deg i spennende leveranser.

Som salgssjef i QPS vil du få ansvar for å:

  • Realisere selskapets vekstambisjoner
  • Identifisere og realisere nye salgs og markedsmuligheter
  • Se, utnytte og realisere synergieffektene mellom QPS og Pipelife
  • Bygge gode relasjoner med kunder, leverandører og samarbeidspartnere
  • Utvikle strategier og sørge for at de blir gjennomført
  • Du vil identifisere prosjekter i tidligfase og posisjonere QPS som den ønskede leverandøren.

Hva bør du ha erfaring med?

For å lykkes i rollen bør du ha solid erfaring og kompetanse innen VA, vannforsyning og pumpestasjoner i større prosjekter.
Du bør også ha erfaring innen prosjektledelse og kunne vise til sterke salgsresultater. Du bør kunne skape sterke kommersielle resultater over tid – i en kombinert rolle mellom det operasjonelle og det strategiske.

Hva kan vi tilby?

  • QPS er et selskap i sterk vekst med store ambisjoner for fremtiden. For rett person vil dette bety store utviklingsmuligheter. Vi har flat struktur, høy trivsel og vi har det gøy på jobb.
  • Vi kan tilby gode betingelser med solide pensjon- og forsikringsvilkår.
  • Vi ønsker at du jevnlig er til stede på Rinnleiret, men er ikke avhengig av at du er lokalisert her. Som en del av Pipelife kan vi tilby kontorplass i Trondheim, og vi har også mulighet for hjemmekontorløsninger.

Synes du dette virker spennende? Da håper vi å høre fra deg!
Ta gjerne kontakt med Thomas Enstad på telefon 92 63 54 39 / epost te@hudsonnordic.com hvis du har spørsmål til stillingen.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.           

CONTACT
Thomas Enstad
Managing Partner– Search & Rekrutteringstjenester

Salgssjef – Pumper og pumpestasjoner – Hudson Nordic